Ο Aaron Paul θα πρωταγωνιστήσει σε νέα σειρά του Apple TV

Η σειρά θα ονομάζεται "Are You Sleeping", και θα είναι παραγωγής της Reese Witherspoon.

Ο Aaron Paul πηγαίνει από τη μια σειρά στην άλλη, καθώς ο σταρ του Breaking Bad και του The Path θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά Are You Sleeping της Apple TV, παραγωγής της Reese Witherspoon

και με πρωταγωνιστές, επίσης, τις Octavia Spencer και Lizzy Caplan.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Paul θα είναι ο άντρας πρωταγωνιστής του δράματος του Apple TV, το οποίο προσφέρει μια ματιά στην εμμονή της Αμερικής με podcasts που ασχολούνται με ιστορίες πραγματικών εγκλημάτων.

Ο Aaron Paul θα υποδυθεί τον καταδικασμένο δολοφόνο Warren Cave, του οποίου η ενοχή ή αθωότητα παραμένει αβέβαιη στο μυαλό των ανθρώπων που έχουν ακολουθήσει την περίπτωσή του για 20 χρόνια. Θα είναι απέναντι από την Octavia Spencer, η οποία θα υποδυθεί την Poppy Parnell, μια ερευνητική δημοσιογράφο και παραγωγό podcast εκπομπών, η οποία επιδιώκει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από μια ετυμηγορία δολοφονίας δεκαετιών. Η Lizzy Caplan έχει επίσης ανακοινωθεί στον διπλό ρόλο των «δίδυμων, των οποίων η ζωή έχει πάρει διαφορετικά μονοπάτια», γράφει η THR.

Επιπρόσθετα με τον Paul, το cast του Are You Sleeping περιέχει τους Ron Cephas Jones, Elizabeth Perkins, Mekhi Phifer, Michael Beach, Tracie Thoms και Haneefah Wood.

Tassia Wells/Wireimage; Jason LaVeris/FilmMagic; David Livingston/Getty Images; Greg Doherty/Getty

Ο Jones θα υποδυθεί τον Leander "Shreve" Scoville, τον πατέρα της Poppy Parnell. Η Perkins θα υποδυθεί την Melanie Cave, τη μητέρα του Warren. Ο Phifer θα είναι στον ρόλο του Markus Knox, ενός πρώην ντετέκτιβ και μακροχρόνιου φίλου της Poppy. Η Thoms θα υποδυθεί την Desiree Scoville, τη μεγαλύτερη και ισχυρογνώμονα αδερφή της Poppy και η Wood θα είναι στον ρόλο της Cydie Scoville, της άλλης πιστής αδελφής της Poppy.

Η σειρά αυτή θα ενώσει ξανά τον Aaron Paul με τους αρχηγούς της Apple TV (πρώην Sony TV) Zack Van Amburg και Jamie Elricht, με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στο Breaking Bad.

Η Nichelle Tramble Spellman υπογράφει το σενάριο και έχει τον ρόλο της υπεύθυνης της σειράς.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Ο Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνηΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΦανταστικά πλάσματα κι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντάνεψαν στον Παραμυθένιο Κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα