Ρίξτε μια πρώτη ματιά στους Black Manta και Nicole Kidman του "Aquaman"

Ο Arthur Curry, η Mera και η Queen Atlanna συγκεντρώνονται για το εξώφυλλο του Entertainment Weekly.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Νέες φωτογραφίες από χαρακτήρες του "Aquaman" όπως ο Ocean Master (Patrick Wilson) και ο Vulko (Willem Dafoe) δημοσιεύτηκαν επίσης.

Ακολουθεί το αρχικό ρεπορτάζ.

Η τελευταία έκδοση του Entertainment Weekly περιέχει στο εξώφυλλό τον Aquaman, δίνοντάς μας και μια πρώτη ματιά στην Nicole Kidman

ως την μητέρα του Arthur Curry, την Queen Atlanna.

Το εξώφυλλο παρακάτω περιέχει και νέα φωτογραφία του Jason Momoa ως του ομώνυμου χαρακτήρα με τον τίτλο της ταινίας, όπως και νέα φωτογραφία της Amber Heard ως Mera:

Παράλληλα, το EW έχει αποκλειστικά την επίσημη πρώτη φωτογραφία του Yahya Abdul-Mateen II ως τον Black Manta, έναν από τους δύο κακούς στην ταινία της DC. Στα κόμιξ, το πραγματικό όνομα του χαρακτήρα είναι David Hyde αλλά άλλαξε σε David Kane για τη μεγάλη οθόνη.

"Είναι μισός μισθοφόρος αλλά φουλ πειρατής που μέσα σε αυτήν την στολή θα δείχνει σαν ένας τρελός εξωγήινος από το διάστημα", είπε ο σκηνοθέτης του "Aquaman", James Wan. "Ο Black Manta είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χαρακτήρας, που συμπεριλήφθηκε στην ιστορία για κάποιο λόγο αλλά η κύρια ιστορία μας είναι για τον Jason και τον Patrick [Wilson, που υποδύεται τον Ocean Master]."

Το EW δημοσίευσε επίσης φωτογραφίες του Patrick Wilson ως Ocean Master και του Willem Dafoe ως Vulko, τον σύμβουλο του Aquaman.

Μπορείτε να δείτε όλες τις νέες φωτογραφίες παρακάτω:

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την επερχόμενη ταινία της DC. Το τρέιλερ της ταινίας του James Wan αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα επίσης.

Εν τω μεταξύ, μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας αλλά και να μάθετε ποιος φταίει που ακόμα δεν έχουμε δει τρέιλερ για την ταινία.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Ποιος φταίει που δεν έχουμε trailer για το "Aquaman" ακόμα;O Michael Beach στο cast της ταινίας του AquamanAquaman: Μαθαίνουμε πού τοποθετείται χρονολογικά στο σύμπαν ταινιών DC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα