ΝΒΑ: Ο Κιντ έγινε ο 13ος προπονητής με Covid-19

Ο προπονητής των Ντάλας Μάβερικς, Τζέισον Κίντ προστέθηκε στην λίστα των συναδέλφων του στο ΝΒΑ που έχουν μολυνθεί από τον κορωνοϊό και απέχουν των καθηκόντων τους, τηρώντας την “καραντίνα” των 8 ημερών. Την είδηση μετέδωσε ο Αμερικάνος δημοσιογράφος, Μάρκ Στέιν με “τιτίβισμα”.

Ο Κιντ δεν θα καθοδηγήσει τους Μάβερικς στον αποψινό αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς και θα τον αντικαταστήσει ο συνεργάτης του, Σον Σουίνι. Απών αναμένεται να είναι και ο τραυματίας Λούκα Ντόντσιτς, ο οποίος έχει υποστεί

διάστρεμμα.

Οι προπονητές που μπήκαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο πριν τον Κιντ είναι οι: Καρλάιλ (Ιντιάνα), Τζέντρι (Σακραμέντο), Βόγκελ (Λέικερς), Ουίλιαμς (Φοίνιξ), Ρίβερς (Φιλαδέλφεια), Μαλόουν (Ντένβερ), Μπίλαπς (Πόρτλαντ), Ντάιγκενο (Οκλαχόμα), Ντόνοβαν (Σικάγο), Λιου (Κλίπερς), ΜακΜίλαν (Ατλάντα), Μπουντενχόλζερ (Μιλγουόκι).

Coaches in protocols this season: Carlisle (IND), Gentry (SAC), Vogel (LAL), Williams (PHX), Rivers (PHI), Malone (DEN), Billups (POR), Daigenault (OKC), Donovan (CHI), Lue (LAC), McMillan (ATL), Budenholzer (MIL) & Kidd (DAL).

Luka Doncic (right ankle) remains doubtful tonight. https://t.co/kwidAsfgKE

— Marc Stein (@TheSteinLine) January 7, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα