Βλέπουν ενδεκάδα Ροζ και Διαμαντόπουλος

Ο Σάββας Παντελίδης βλέποντας πως δεν του βγαίνουν τα σχήματα που δοκίμασε από την μέρα που βρέθηκε στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης, προσανατολίζεται σε μια πιο ορθολογική διαχείριση του υλικού που έχει στη διάθεση του.

Με αυτό το σκεπτικό ο Κόρχουτ που ήρθε στο Χαριλάου ως αριστερό μπακ θα αντικαταστήσει τον Βαλεριάνο στην συγκεκριμένη θέση.
Ο Ούγγρος στα δύο προηγούμενα παιχνίδια (με ΑΕΛ και Λεβαδειακό) χρησιμοποιήθηκε ως δεξί χαφ, αλλά απ΄ ότι φαίνεται το πλάνο αυτό εγκαταλείπεται.

Ο Ροζ που ήρθε ως δανεικός είναι πολύ πιθανό να κληθεί να παίξει δίπλα στον Δεληζήση, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα παραμείνει ο Τζανακάκης.

Ο Μπάσα, επιστρέφει στην θέση του και μαζί με τον Ματίγια θα είναι τα δύο ανασταλτικά χαφ.

Ρόλο οργανωτή θα αναλάβει ο Μαρτίνες, με τους Λάρσον (αριστερά) και Ντιγκινί (δεξιά) να συμπληρώνουν την τριάδα των μέσων.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Διαμαντόπουλος καθώς ο Γιουνές είναι νοκ άουτ.

Ακλόνητος στη θέση του τερματοφύλακα παραμένει ο Κουέστα.

Στον πάγκο Σιώπης – Γκαρσία

Στην περίπτωση που επαληθευτεί το παραπάνω σενάριο, οι Σιώπης και Γκαρσία θα μείνουν στον πάγκο. Δύο μονάδες πάνω στις οποίες στηρίχτηκε το πλάνο του φετινού Άρη, αλλά οι μέτριες εως κακές τους εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα αναγκάζουν τον Παντελίδη να τους παροπλίσει προσωρινά.

Η επιστροφή Ανάκογλου

Νέο πρόσωπο στην αποστολή του Άρη γιοα την αναμέτερηση με την Ξάνθη είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου που επιστρέφει στην δράση περίπου 10 μήνες μετά την τελευταία φορά, η οποία ήταν κόντρα στον Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Football League στις 12 Μαρτίου του 2018.
Keywords
Τυχαία Θέματα