Το Resident Evil 2 αποστέλλει 3 εκατομμύρια αντίτυπα σε μια μολις εβδομάδα

Στρώνεται ο δρόμος για remake του Resident Evil 3

Σε ένα δελτίο τύπου σήμερα, η Capcom ανακοίνωσε ότι το remake τους για το αγαπημένο παιχνίδι, έχει αποστείλει πάνω από 3 εκατομμύρια στις πρώτες 7 ημέρες της πώλησης.

Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η "αποστολή" δεν σημαίνει πάντα πωλήσεις, όμως αυτό είναι ακόμα ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα μετά από μόλις μια εβδομάδα

που είναι διαθέσιμο, ειδικά τον Ιανουάριο.

Το αρχικό Resident Evil 2 κατάφερε να πωλήσει σχεδόν 5 εκατομμύρια μονάδες μετά την κυκλοφορία του το 1998, αλλά με τόσο επιτυχημένη πρώτη εβδομάδα, το remake μπορεί ακόμα να το ξεπεράσει.

Φυσικά, αυτή η επιτυχία έχει επίσης οδηγήσει σε αχαλίνωτες εικασίες για το τι άλλο θα πάρει ένα remake στην εκπληκτική RE Engine, που είδαμε για πρώτη φορά δει στο Resident Evil 7: Biohazard, το οποίο άρεσε επίσης.

Είναι επίσης μια μεγάλη ένδειξη της δύναμης των demos, ελπίζοντας ότι σημαίνει ότι το One-Shot demo που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος θα ενθαρρύνει άλλους προγραμματιστές να μας αφήσουν να δοκιμάσουμε τα παιχνίδια πριν αγοράσουμε όπως κάναμε παλιότερα!

Ελπίζουμε να συνεχίσει η Capcom σε αυτό το δρόμο που ξεκίνησε με το Resident Evil 7 και να μας φέρει κι άλλα πραγματικά zombie survival horror παιχνιδια ή να δούμε remake των Resident Evil 3 και Code Veronica που τόσο αγαπάμε.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN GreeceΤο Resident Evil σημειώνει μεγαλύτερη επιτυχία από το Resident Evil 7Speedrunning κάνουν οι περισσότεροι στο Resident Evil Remake DemoΑνακαλύφθηκε demo του Resident Evil 2 στο Xbox Store

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα