Ντε Γιόνγκ: "Απέρριψα προτάσεις της Παρί και της Σίτι για τη Μπαρτσελόνα"

Λίγες ώρες μετά τη μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ μίλησε στο ολλανδικό δίκτυο NOS και αποκάλυψε πως απέρριψε προτάσεις της Παρί Σεν Ζερμέν και της Μάντσεστερ Σίτι για να φορέσει τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

"Είμαι χαρούμενος, περήφανος και κατά κάποιον τρόπο ...ανακουφισμένος, τώρα που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Μίλησα με την Παρί Σεν
Ζερμέν και με τον Πεπ Γκουαρντιόλα για τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως ζήτησα από τον ατζέντη μου να τους ενημερώσει πως δεν θα πήγαινα εκεί", είπε αρχικά ο Ντε Γιόνγκ και πρόσθεσε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για το γεγονός ότι αυτοί οι δύο μεγάλοι σύλλογοι ήθελαν να με αποκτήσουν, όπως και άλλοι, όμως η Μπαρτσελόνα με ήθελε για αρκετό καιρό και γνωρίζω πως υπάρχει μια συγκεκριμένη οικονομική κατάσταση, εξαιτίας της οποίας δεν μπορούν να δαπανήσουν πολλά χρήματα.

Πάντα ήταν η ομάδα των ονείρων μου, ενώ από την αρχή είχαν δείξει με σοβαρότητα ότι με θέλουν. Τους έβλεπα από μικρός και έγινα τελικά οπαδός της Μπαρτσελόνα. Δεν πηγαίνω σαν τουρίστας στη Βαρκελώνη, όμως δεν θέλω να πω και ότι θα βάλω στον πάγκο κάποιους παίκτες για να αγωνιστώ. Όμως έχω τη δυνατότητα να πάρω λεπτά συμμετοχής σε ένα στιλ παιχνιδιού, το οποίο μου ταιριάζει. Πάντως δεν θα με επηρεάσει το ποσό της μεταγραφής. Απλά θα κάνω αυτό που μπορώ".
Keywords
Τυχαία Θέματα