Η Bethesda απαντά στις φήμες για το δωρεάν Fallout 76

Άργησε λίγο, αλλά μας εχει συνηθίσει πλέον.

Το Fallout 76 δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει δωρεάν, όπως το ήθελαν αρκετές φήμες μέχρι στιγμής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο YouTuber TheQuartering ξεκίνησε να παρουσιάζει μια σειρά αντιτύπων του Standard Edition τα οποία σταμάτησαν να είναι διαθέσιμα στο μεγαλύτερο site πωλήσεων της Αυστραλίας, ενώ στο Amazon είχε μόνο λίγα αντίτυπα.

Στο βίντεο του λοιπόν υποθέτει ότι το

παιχνίδι ίσως διατεθεί δωρεάν λέγοντας πως τον πλησίασαν από το site αυτό της Αυστραλίας, (το EB Games για όσους θέλουν να μάθουν και το όνομα) επιβεβαιώνοντας τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Αφού μάζεψε αρκετό momentum μέσω Reddit, ένας παίκτης αποφάσισε να ρωτήσει την εταιρεία μέσω Twitter λέγοντας πως αν κάτι τέτοιο γινόταν πραγματικότητα απαιτεί επιστροφή χρημάτων.

Τότε λοιπόν απάντησε και η Bethesda λέγοντας ότι "Δεν υπάρχει κανένα ίχνος αλήθειας σε αυτή τη φήμη".

Το Fallout 76 πάντως, για τους λίγους που ίσως δεν το γνωρίζουν ακόμα, είχε ένα δύσκολο λανσάρισμα με πολλά bugs ενώ κάποια στιγμή η Bethesda διέρρευσε κατά λάθος προσωπικά δεδομένα των παικτών.

Εκτός βέβαια από αυτά υπήρξε και το σκάνδαλο με όσους αγόρασαν το Power Armor Edition δίνοντας 200 δολάρια και έλαβαν μια νάυλον σακούλα και όχι το canvas bag που τους είχε υποσχεθεί η εταιρεία. Αν και στην αρχή η Bethesda είπε πως αυτό οφείλεται σε έλλειψη πρώτων υλών, τελικά υποχώρησε και είπε ότι οι σακούλες θα αντικατασταθούν με αυτές που είχε αρχικά υποσχεθεί.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN. IGN Greece To Fallout 76 είναι το τρίτο καλύτερο παιχνίδι του franchise Εντείνεται η ταλαιπωρία για όσους αγόρασαν το Power Armor του Fallout 76 Τι μας κρύβουν τα lunch boxes του Fallout;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα