Νότιγχαμ: Αυτή είναι η επιλογή Νιακατέ…

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ήταν 5ος σε χρόνο συμμετοχής πέρυσι με τη Μάιντς παίζοντας σε 29 αναμετρήσεις για τη Μπουντεσλίγκα.
Σημείωσε τέσσερα γκολ στη διάρκεια της σεζόν και ήταν 4ος σκόρερ της ομάδας παρέα με τον Βίντμερ που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ήταν ο πρώτος παίκτης της Μάιντς σε ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις στη διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ στη διάρκεια της χρονιάς που ολοκληρώθηκε ήταν μαζί με τον Μπελ οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές της Μάιντς σε επαφές με τη μπάλα.

Παράλληλα στάθηκε σε ιδιαίτερα

υψηλό επίπεδο στο αμυντικό κομμάτι. Ήταν 4ος σε τάκλιν για τη Μάιντς με πετυχημένα περισσότερα από τα μισά που επιχείρησε.

Μαζί με τον Βίντμερ ήταν οι δύο παίκτες που πίεσαν περισσότερο τη μπάλα στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου.

Ο Νιακατέ ολοκληρώνει στα 25 του χρόνια μια ιδιαίτερα παραγωγική τετραετία στη Μπουντεσλίγκα έχοντας τουλάχιστον 30 συμμετοχές σε κάθε μια από αυτές και σκοράροντας 9 φορές στο υψηλότερο επίπεδο του γερμανικού ποδοσφαίρου. Ξεκίνησε από την τριετία στη 2η κατηγορία της Γαλλίας με τη Βαλανσιέν, έπαιξε μόλις ένα χρόνο στη Μετς και την πρώτη κατηγορία της Γαλλίας και από τη νέα σεζόν θα επιχειρήσει να κάνει το σημαντικότερο άλμα της καριέρας του πετυχημένο με τη θητεία του στη Νότιγχαμ Φόρεστ και το κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νότιγχαμ, Αυτή, Νιακατέ…,notigcham, afti, niakate…