Νίκησε τη Βιγιαρεάλ, αγωνιά για τον Μέσι (videos)

Η Μπαρτσελόνα επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα, καθώς επιβλήθηκε 2-1 της Βιγιαρεάλ για την 6η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, όμως έχασε τον Μέσι με πρόβλημα τραυματισμού.

Οι Καταλανοί μπήκαν «φουριόζοι» στο παιχνίδι και βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 6ο λεπτό με κεφαλιά του Γκριζμάν, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μέσι. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, αφού στο 15’, ο Άρθουρ με τρομερό σουτ διπλασίασε τα τέρματα των «μπλαουγκράνα» και έκανε ακόμη πιο εύκολα τα πράγματα για την ομάδα του.

Η Βιγιαρεάλ αντέδρασε
και πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου μείωσε σε 2-1 με γκολάρα του Σάντι Καθόρλα, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με κάποιον βαθμό από τη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα κράτησε το υπέρ της σκορ μέχρι το τέλος και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Φυσικά, πλέον το μυαλό όλων είναι στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αντιμετωπίζοντας μυϊκό πρόβλημα.

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε και η Μπέτις, η οποία αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τη Λεβάντε, ανέτρεψε την κατάσταση και επικράτησε 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Σεβίλλης ο Λορέν, που σημείωσε δύο γκολ, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ιγκλέσιας.

Σε αντίθεση με τις Μπαρτσελόνα και Μπέτις, η Βαγιαδολίδ έβαλε «φρένο» (1-1) στο εντυπωσιακό ξεκίνημα της Γρανάδα. Η ομάδα του Σέρτζιο προηγήθηκε με τον Πλάνο στο 12’, με τη Γρανάδα να απαντά στο 42’ με γκολ του Φερνάντεζ.
Keywords
Τυχαία Θέματα