«Πρόταση της Σπόρτινγκ στον Αμπέλ Φερέιρα»!

00:05 25/9/2019 - Πηγή: To10.gr

«Βόμβα» στον ΠΑΟΚ με πορτογαλικά δημοσιεύματα και συγκεκριμένα την «O Jogo» να κάνει λόγο για προσέγγιση του Αμπέλ Φερέιρα από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα ο προπονητής του «δικεφάλου» είναι πρώτος στην λίστα των «λιονταριών» και παρουσιάζεται ως θετικός στο ενδεχόμενο του επαναπατρισμού του.

Η ρήτρα του Φερέιρα ανέρχεται στα 7 εκατ. ευρώ και ο πορτογαλικός σύλλογος παρουσιάζεται έτοιμος

να την καταβάλει με την εφημερίδα να αναφέρει πως το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ θα κρίνει το μέλλον του 40χρονου προπονητή στους «ασπρόμαυρους».

Ωστόσο ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης δεν μπήκαν καν στον κόπο να σκεφτούν το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν αυτή τη στιγμή τον προπονητή τους. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ στο οποίο έχουν επενδύσει πολλά από το καλοκαίρι όταν και έδωσαν στον Φερέιρα τα «κλειδιά» των νταμπλούχων και δεν σκοπεύουν να τον εγκαταλείψουν τόσο εύκολα, παρά και τα μέχρι στιγμής αρνητικά αποτελέσματα, κυρίως στην Ευρώπη.

Η Σπόρτινγκ θέλει να βρει προπονητή σύντομα με τον Πόντες να μετράει μέρες στον πάγκο αλλά με τα δεδομένα που φαίνεται πως υπάρχουν αυτή τη στιγμή μάλλον θα πρέπει να στραφούν σε άλλες λύσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα