Οι αριθμοί της Λαμίας τα τελευταία τρία χρόνια

Η Λαμία στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Πανιώνιο, «άγγιξε» τη νίκη, όμως οι «κυανέρυθροι» κατάφεραν λίγο πριν το τέλος να ισοφαρίσουν και να στερήσουν στην ομάδα της Φθιώτιδας τη δυνατότητα να πανηγυρίσει την πρώτη φετινή της νίκη.
Αισίως φτάνουμε στην 5η στροφή του πρωταθλήματος , και ας θυμηθούμε τι είχε κάνει η Λαμία τα προηγούμενα χρόνια που βρίσκονταν στα μεγάλα «σαλόνια» μέχρι την αντίστοιχη αγωνιστική.

ΛΑΜΙΑ 2017-2018
Τη σεζόν 2017-2018,
την πρώτη δηλαδή σεζόν που η Λαμία βρέθηκε στην Σούπερ Λιγκ, μετά από μια ισοπαλία με την Ξάνθη και μια ήττα από τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε την πρώτη της νίκη εκτός έδρας την τρίτη αγωνιστική, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, που ήταν και η πρώτη στην μεγάλη κατηγορία!
Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, επικράτησε 3-1 με Όμο, Πίτι και Βάντερσον να σκοράρουν.
Τις επόμενες δύο αγωνιστικές ηττήθηκε από ΑΕΚ και Ατρόμητο. Βαθμολογικός απολογισμός μετά από πέντε αγωνιστικές, τέσσερις βαθμοί. Μέχρι εκείνο το σημείο η ομάδα της Φθιώτιδας είχε μαζέψει τη μπάλα από τα δίχτυα της 6 φορές ενώ είχε πετύχει 3 γκολ.

ΛΑΜΙΑ 2018-2019
Την επόμενη περίοδο, 2018-2019, η ομάδα του Μπάμπη Τεννές δεν πραγματοποιεί καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα κάτι που είχε ως αποτέλεσμα μάλιστα ν΄αποτελέσει παρελθόν ο Έλληνας τεχνικός και ν΄αναλάβει ο Μάκης Χάβος. Η Λαμία γνωρίζει τρεις ήττες από Άρη, Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Ακολουθούν ισοπαλίες με Παναιτωλικό, Ξάνθη και ΟΦΗ με την πρώτη νίκη να έρχεται στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής απέναντι στην ΑΕΛ εκτός έδρας! Μέχρι και την 5η αγωνιστική η Λαμία είχε σκοράρει τρεις φορές ενώ είχε δεχτεί 9 γκολ έχοντας πάρει συνολικά 2 βαθμούς.

ΛΑΜΙΑ 2019-2020
Φέτος η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου, ξεκίνησε με δύο ισοπαλίες, με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο. Η πρώτη ήττα ήρθε την τρίτη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ με τον Πανιώνιο αν και έφτασε μια «ανάσα» από το «τρίποντο», πήρε τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.
Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει σκοράρει μέχρι στιγμής τέσσερα γκολ ενώ έχει δεχτεί πέντε. Το σύνολο του Σωτήρη Αντωνίου, δείχνει τη διάθεση να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα και να πάρει τη νίκη. Αυτό που απομένει είναι να δούμε πότε θα έρθει η πρώτη νίκη για τη Λαμία!

2017-2018 4 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές (3 Γκολ Υπέρ – 6 Κατά)
2018-2019 2 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές (3 Γκολ Υπέρ – 9 Κατά)
2019-2010 3 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές (4 Γκολ Υπέρ – 5 Κατά)
Keywords
Τυχαία Θέματα