Νίκησε η Νάπολι, έγραψε ιστορία ο Μέρτενς!

Η Νάπολι επικράτησε με 3-2 της Ζάλτσμπουργκ εκτός έδρας για τον πέμπτο όμιλο, χάρη σε δύο γκολ του Μέρτενς ο οποίος πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ!

Η Ζάλτσμπουργκ προηγήθηκε στο 8 με τον Χάαλαντ όμως μετά την εξέταση του VAR ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Στο 17, ενώ οι γηπεδούχοι πίεζαν όμως η Νάπολι άνοιξε το σκορ. Ο Μέρτενς νίκησε τον Στάνκοβιτς για να κάνει το 1-0 και να πετύχει
το 115ο γκολ του με τη φανέλα της Νάπολι σε όλες τις διοργανώσεις και να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Ντιέγκο Μαραντόνα!

Στο 40, Ο Μάλκουιτ ανέτρεψε τον Χουάνγκ και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Από τα έντεκα μέτρα ο Χάαλαντ ήταν εύστοχος για να κάνει το 1-1. Στο 64 ο Μέρτενς έκανε το 2-1 και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο δεύτερος σκόρερ όλων των εποχών για την Νάπολι με 116 γκολ, πίσω από τον Χάμσικ που έχει 121.

Ο Χάαλαντ στο 72 έφερε το ματς στα ίσα με το έκτο του γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Μέρτενς έβγαλε ασίστ για τον Ινσίνιε που διαμόρφωσε το τελικό 3-2!

Η Νάπολι είναι στην κορυφή του πέμπτου ομίλου με 7 βαθμούς ενώ η Ζάλτσμπουργκ βρίσκεται στην τρίτη με τρεις βαθμούς.

ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Στάνκοβιτς(33 Κάρλος ), Κρίστενσεν, Αντρέ Ραμάλιο, Βέμπερ, Ούλμερ, Ντάκα(68 Ασιμέρου), Μβέπου(89 Κόιτα), Γιουνούζοβιτς, Μιναμίνο, Χάαλαντ, Χουάνγκ.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Κουλιμπαλί, Μαλκουίτ, Καγιεχόν(80 Ελμάς), Άλαν, Ρουίς, Ζιελίνσκι, Λοζάνο(65 Ινσίνιε), Μέρτενς(76 Γιορέντε).
Διαιτητής Τουρπάν.
Κίτρινες: Λοζάνο, Μαλκουίτ, Χάαλαντ, Γιορέντε.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΕΜΠΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Νάπολι 3
Λίβερπουλ 6
Ζαλτσμπουργκ 3
Γκενγκ 1
Keywords
Τυχαία Θέματα