Νίκησαν Μπάγερν και Ερ. Αστέρας, έχασε η Τότεναμ (video)

Με νίκες συνέχισαν στα πρωταθλήματα των χωρών τους οι δύο από τις τρεις αντιπάλους του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λίγκ.

Μπάγερν και Ερ. Αστέρας είχαν αρκετά εύκολο έργο, σε αντίθεση με την Τότεναμ που γνώρισετην ήττα στο ντέρμπι του «Άνφιλντ» από την Λίβερπουλ.

ΤΟΤΕΝΑΜ
Η Λίβερπουλ ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής της Premier League με σκορ 2-1 επί της
Τόττεναμ.
Η ομάδα του Λονδίνου μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κέϊν.
Η ομάδα του Κλοπ βρήκε την ισοφάριση στο 52ο λεπτό με τον Χέντερσον, ενώ το νικητήριο τέρμα της Λίβερπουλ μπήκε στο 75ο λεπτό με πέναλτι που έκανε ο Οριέ στον Μανέ και μετέτρεψε σε γκολ ο Σαλάχ.

ΜΠΑΓΕΡΝ
Με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει σε 13ο συνεχόμενο παιχνίδι (σε όλες τις διοργανώσεις) η Μπάγερν δεν συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Ουνιόν παίρνοντας τη νίκη στην «Αλιάνζ Αρίνα» με 2-1 για την 9η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Ο Πολωνός έκανε το 2-0 στο 53ο λεπτό, ενώ το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε στο 13’ με σουτ ο Παβάρ.
Η Ουνιόν το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1 στο 86’ όταν ο Πόλτερ κέρδισε πέναλτι από τον Παβάρ. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση νικώντας τον Νόϊερ, γράφοντας το τελικό σκορ.

ΕΡ. ΑΣΤΕΡΑΣ
Άνετη νίκη για τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου εκτός έδρας με 5-0 με αντίπαλο την Ράντνικ Σουρντούλιτσα.
Με εκτέλεση πέναλτι στο 6ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Πάφκοφ, ενώ στο 12΄ ο Βουκάνοβιτς έκανε το 2-0.
Ο Μπεν Ναμπουχάν στο 38΄ και στο 57΄ (με πέναλτι) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, ενώ ο Ματέο Γκαρσία διαμόρφωσε το τελικό 0-5 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα