Μαρτίνς: «Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις διεκδικητές» (video)

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά:

Για το που κρίθηκε το ματς και αν ήταν κομβική η ακύρωση του γκολ με το VAR:

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία. Τα λάθη είναι μέρος του ματς Μπορούν να συμβούν διάφορα ματς στο παιχνίδι, Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ήμασταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία, πηγαίναμε πιο γρήγορα στην πρώτη,
στη δεύτερη και την τρίτη μπάλα. Είχαμε το ρυθμό απέναντι σε μια ομάδα που έκανε πολλά φάουλ. Κατάφεραν οι παίκτες μου να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Για το αν θα είναι μια κούρσα για δύο το πρωτάθλημα:

Το πρωτάθλημα θα κριθεί ανάμεσα σε τρεις διεκδικητές. Η ΑΕΚ θα είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου. Δεν μπορώ να μιλήσω για άλλη ομάδα. Θέλω να μιλήσω για την ομάδα μου μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα καθώς για 90 λεπτά είχαμε ένταση και τρέχαμε πάρα πολύ.

Για το αν ήταν το καλύτερο παιχνίδι της ομάδας μέχρι τώρα και ένα σχόλιο για την άποψη του Νίκου Κωστένογλου πως η ΑΕΚ άξιζε τη νίκη:

Πιστεύω πως ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα. Κυνηγήσαμε περισσότερο το παιχνίδι, διεκδικήσαμε περισσότερο το πρώτο γκολ. Κάθε προπονητής έχει την άποψη του και δεν θέλω να τη σχολιάσω. Θεωρώ πως η ομάδα μας ήταν καλύτερη.

Για την παρουσία της Μυρτούς στο γήπεδο και την αφιέρωση του ματς σε εκείνη:

Οι διαφορές υπάρχουν στους αγωνιστικούς χώρους και πολλές φορές είναι σημαντικές. Είναι υποχρέωση των συλλόγων να φέρουν κοντά στους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Οι παίκτες να γίνονται παράδειγμα!

Για το βίντεο με τον Βράνιες και τα συνθήματα:

Καταλαβαίνω πως υπάρχει αντιπαλότητα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές όμως η δουλειά μου ήταν να κρατήσω τη συγκέντρωση και ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί οι παίκτες μου το έκαναν ακόμα και σε σημεία που οι παίκτες θα μπορούσαν να χάσουν λόγω της διαιτησίας. Είναι πολύ σημαντικό που σήμερα έμειναν σε ό,τι συνέβη στον αγωνιστικό χώρο.

Ένα σχόλιο για τους φίλους της ομάδας:

Ακόμα μια φορά ήταν φανταστικοί, έχω εξαντλήσει το λεξιλόγιο μου.

Για το αν η άμυνα είναι το πιο δυνατό σημείο της ομάδας σε σχέση με πέρυσι:

Είναι περισσότερα τα στοιχεία που κάνουν τη διαφορά. Το πιο σημαντικό είναι η σταθερότητα γιατί έχουμε δουλέψει μαζί για πολύ καιρό και έχουμε εμπειρία μεταξύ μας. Πέρυσι όλα ήταν καινούργια, ο προπονητής και οι παίκτες. Πέρυσι σε γενικές γραμμές δεν είχαμε τον έλεγχο του ρίσκου γιατί είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες. Δημιουργούσαμε πολλές ευκαιρίες που δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε.

Τη γνώμη του για το VAR:

To VAR είναι μια φανταστική ανακάλυψη που μπορεί να βοηθήσει το ποδόσφαιρο. Όπως όλα τα νέα πράγματα, πρέπει όμως να χρησιμοποιείται σωστά.

Για τη συνταγή της πρώτης θέσης παρά το φορτωμένο πρόγραμμα λόγω του Τσάμπιονς Λιγκ:

Από την αρχή γνωρίζαμε ποιοι είναι οι στόχοι μας. Τους πετυχαίνουμε με καθημερινή δουλειά και με σοβαρότητα όπως πάντα στον Ολυμπιακό.
Keywords
Τυχαία Θέματα