Το PUBG αποκτά Ranking System

Η επιλογή in-demand χάρτη επιστρέφει επίσης.

To Patch 22 στο PC μπήκε χτες και έφερε στο PUBG ranking system όπως στη mobile έκδοση, anti-cheat μηχανισμούς, quick select menus και την επιστροφή του map selector.

Το νέο σύστημα προσφέρει στους παίκτες οκτώ ranks, από Bronze έως Grand Master.

Κάθε ματς δίνει Rank Points ανάλογα με την απόδοση του παίκτη, μετά τα 10 placement matches που πρέπει να δώσει ο παίκτης για να λάβει το αρχικό του Rank. Να σημειωθεί πως δεν υπάρχει ξεχωριστό ranked mode, όλα γίνονται μέσα στα απλά games.

Τα anti-cheat, τώρα, του Patch 22 είναι εξ' ολοκλήρου ανεπτυγμένα από την PUBG Corp. Το σύστημα εφαρμόζεται πάνω στα ήδη υπάρχοντα, αντί να τα αντικαθιστά. Αν και η εταιρία δεν εξήγησε ακριβώς τι έφτιαξε, έβαλε επιλογή απενεργοποίησης τους μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάπτυξη και το όλο σύστημα βγει από την beta έκδοση που είναι για την ώρα.

Η ενημέρωση επίσης έβαλε quick menus για τα throwables, τα healing και τα medical αντικείμενα. Αυτά ανοίγουν με τα F1, F2 και F4 αντίστοιχα, ενώ κλείνουν με ένα δεξί κλικ.

Τέλος, το update έφερε ξανά το map selection system, "μετά από λαϊκή απαίτηση". Η λειτουργία είχε αφαιρεθεί με την είσοδο του τρίτου χάρτη, Sanhok. Πλέον οι παίκτες μπορούν ξανά να επιλέξουν ποιον χάρτη θέλουν, ή απλά να μπουν στο πρώτο game που θα είναι διαθέσιμο.

Κλείνοντας, υπάρχουν αναφορές για λανσάρισμα του PUBG στο PS4, ενώ η έκδοση Xbox έχει ήδη φτάσει το full release από τον περασμένο μήνα.

Για περισσότερες ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN Greece Φαίνεται ότι το PUBG έρχεται επιτέλους στο PS4 To πρόσφατο Event Mode του PUBG μας επιστρέφει στις μέρες του Early Access To PUBG επαναφέρει το War Mode με νέους κανόνες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα