Νίκη στα γενέθλιά του ο Σγουρόπουλος

Με έναν αγώνα του Γιάννη Σγουρόπουλου άρχισε την Τετάρτη (8/5) η ελληνική παρουσία στο Challenge όπεν της Σλοβενίας, που γίνεται στο Ότοτσεκ. Στην ημέρα των 19ων γενεθλίων του ο πρωταθλητής Ευρώπης του απλού Νέων ανδρών νίκησε εύκολα στο απλό ανδρών τον Σλοβένο Άντρας Νόβακ με 3-0 (11-1, 11-6, 12-10).

Η συνάντηση ήταν για τη 2η αγωνιστική στο 24ο προκριματικό γκρουπ. Νωρίτερα είχε νικήσει εύκολα τον Νόβακ και ο πολιτογραφημένος Κροάτης Γουέι Σιχάο, οπότε την Πέμπτη (9/5) ο Σγουρόπουλος αντιμετωπίζει τον κινεζικής καταγωγής αθλητή για την πρωτιά στο γκρουπ και την πρόκριση
στο επόμενο στάδιο. O αγώνας γίνεται στο τραπέζι 2, αρχίζει στις 15:45 ώρα Ελλάδας και θα έχει ζωντανή μετάδοση στο ίντερνετ από το itTV (το λινκ https://tv.ittf.com/livestream/slovenia-open-table-2/1545830). Ο Σγουρόπουλος αρχίζει την προσπάθειά του και στο ταμπλό τους αθλητών έως 21 ετών κι αντίπαλος του στους «64» είναι ο Σουηδός Γιόχαν Μπάριους.

Επίσης, ο Γκιώνης που μεταβαίνει την Πέμπτη στην πόλη της Σλοβενίας κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό. Είναι 4ο φαβορί, περιμένει για την Παρασκευή αντίπαλο από τα προκριματικά κι αν νικήσει τότε ο πρώτος αθλητής από τα seeding, που πιθανότατα θα συναντήσει στους «32» θα είναι ο Πενγκ Γουάνγκ Γουέι από την κινεζική Ταϊπέι. Στη βάση του ταμπλό ως 2ο φαβορί των αγώνων έχει τοποθετηθεί ο Γερμανός Ρικάρντο Γουόλτερ, ενώ νούμερο 1 είναι ο Αυστριακός Ντάνιελ Χάμπεσον.
Keywords
Τυχαία Θέματα