«Νίκη-χρυσάφι» για την Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας επιβεβαίωσε την καλή κατάστασή της, επικρατώντας εκτός έδρας της Λέστερ με 4-1 και πλέον ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στην Premier League, καθώς πήγε στην…ασφάλεια των 30 βαθμών.

Οι γηπεδούχοι από την αρχή του παιχνιδιού είχαν την κατοχή και τη διάθεση να απειλήσουν, χωρίς πάντως να ανησυχήσουν σοβαρά τον Γουάιτα, παρά την υπεροχή τους, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

To γκολ
που έδωσε το προβάδισμα στο σύνολο του Χόντγκσον ήρθε στο 41’, ο Μιλιβόγεβιτς τροφοδότησε τον Μακάρθουρ, ο οποίος σούταρε εκτός μεγάλης περιοχής, η μπάλα κατευθυνόταν άουτ, ωστόσο ο Μπατσουαγί έβαλε το πόδι του αλλάζοντας την πορεία, με τον Σμάιχελ να μην έχει την απάντηση.

Οι «Αλεπούδες» επέμειναν στο δεύτερο ημίχρονο και βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 64’, από πλάγιο του Φουκς, ο Μπαρνς σέντραρε χαμηλά κι ο Έβανς με προβολή έφερε την αναμέτρηση στην ισορροπία.

Παρόλα αυτά, οι «Αετοί» έφτασαν στο υπερπολύτιμο τρίποντο και μάλιστα με θριαμβευτικό τρόπο. Ο Ζαχά στο 70’ μετά την ασίστ του Μακάρθουρ έκανε το 1-2 για να έρθει το πέναλτι του Μιλιβόγεβιτς στο 82’ κι ένα ακόμη γκολ του Ζαχά στις καθυστερήσεις, για το 1-4 με αποτέλεσμα οι νικητές να βρίσκονται στους 30 βαθμούς –στο +6 από τη 18η Σαουθάμπτον- με τη Λέστερ να μένει στους 32.

Λέστερ (4-3-3): Σμάιχελ (αρχ.) – Ρικάρντο Περέιρα, Έβανς, Μαγκουάιρ, Φουκς - Τίλεμανς (74’ Ιχεανάτσο), Εντιντί, Μάντισον - Γκεζάλ (46’ Γκρέι), Βάρντι, Μπαρνς (85’ Οκαζάκι)

Κρίσταλ Πάλας (4-3-3): Γουάιτα - Γουόρντ, Τόμκινς, Σακό (77’ Νταν), Φαν Άανχολτ – Μακάρθουρ, Μιλιβόγεβιτς (αρχ.), Σλαπ - Τάουνσεντ (80’ Κουγιατέ), Μπατσουαγί, Ζαχά
Keywords
Τυχαία Θέματα