Νικολιάς μέσα, Ευαγγέλου έξω

Δεν προλαβαίνει να μετράει απόντες ο Γιάννης Πετράκης εν όψει του ερχόμενου αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο (25/2). Σήμερα προέκυψε νέο πρόβλημα, καθώς ο Στέφανος Ευαγγέλου δεν πήρε μέρος στην προπόνηση, εξαιτίας ενοχλήσεων που ένιωσε στο πόδι, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του στο ερχόμενο παιχνίδι αμφίβολη.
Ο Κρητικός τεχνικός του ΠΑΣ έτσι κι αλλιώς δεν έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Άντι Λίλα και Στέφανο Αθανασιάδη, όπως και τους τραυματίες Γιώργο Παμλίδη,
Στέφανο Σιόντη και Σάντι Κρίζμαν. Πρόβλημα αντιμετώπισε χθες και ο Αλέξανδρος Νικολιάς, ο οποίος, όμως, επανήλθε στη σημερινή προπόνηση, μειώνοντας τον αριθμό των απόντων κατά έναν. Όσο για τον Ευαγγέλου, αύριο θα φανεί οριστικά, αν είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό ή όχι.
Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο και στη συνέχεια οικογενειακό διπλό. Αύριο θα προπονηθεί η ομάδα των Ιωαννίνων για τελευταία φορά πριν το παιχνίδι και μετά ο Πετράκης θα ανακοινώσει την αποστολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα