Νέο look μοστράρει η Quake για την 6η σεζόν "Agents of SHIELD"

Ωραία και τρομακτική.

Μπορεί το "Agents of SHIELD" να ανανεώθηκε για 7η σεζόν, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι θα πρέπει πρώτα να δούμε την 6η σεζόν το καλοκαίρι που μας έρχεται.

Η καλοκαιρινή σεζόν θα φέρει και την ανανέωση στην εμφάνιση της Quake. Η Chloe Bennet, η ηθοποιός που ενσαρκώνει τον χαρακτήρα,

δημοσίευσε στην λογαριασμό της στο Twitter(μέσω ComicBook) φωτογραφία της με τη νέα στολή και το νέο χρώμα στα μαλλιά της.

Δείτε την παρακάτω:

New exclusive Quake look. Come at me bad guys. @AgentsofSHIELD@Marvelpic.twitter.com/kCaXX578sw

Chloe Bennet (@chloebennet) 17 Νοεμβρίου 2018

Ο ηθοποιός Clark Gregg που υποδύεται τον πράκτορα Phil Coulson θα επιστρέψει στην έκτη σεζόν για να εκτελέσει χρέη σκηνοθέτη για το πρώτο επεισόδιο της σειράς. Αναμένουμε να δούμε τον Jeff Ward ως Deke Shaw, τον εγγονό των Fitz (Iain de Caestecker) και Simmons (Elizabeth Henstridge) από ένα δυστοπικό χρονολόγιο στο μέλλον και την αναβάθμισή του ως τακτικού ηθοποιού στη νεώτερη σεζόν της σειράς των Marvel και ABC.

Να υπενθυμίσουμε πως το "Agents of SHIELD", το οποίο εν μέρει δημιουργήθηκε από τον Joss Whedon, ακολουθεί τις ιστορίες των πρακτόρων και των κατασκόπων του τμήματος Strategic Homeland Intervention, Enforcement and Logistics Division, ενός οργανισμού που υπάρχει στον κόσμο των υπερηρώων της Marvel και πολεμά στο πλευρό της ειρήνης.

Ο νέος κύκλος θα περιλαμβάνει 13 επεισόδια, αντί για τον συνηθισμένο αριθμό των 22 και θα προβληθεί τον Ιούλιο του 2019.

IGN Greece Πρόωρη ανανέωση για το Agents of SHIELD
Keywords
Τυχαία Θέματα