Δύο εκκρεμότητες οι "κίτρινοι"

Με έναν ακόμη παίκτη να μπαίνει στο κανονικό πρόγραμμα, έναν να συμμετέχει στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι έναν να ανεβάζει ρυθμό, σε ό,τι αφορά στους απόντες των προηγούμενων ημερών, ο Άρης ολοκλήρωσε σήμερα (17/11) με μια μεσημεριανή προπόνηση την προετοιμασία του, εν όψει του αυριανού (18/11, 17:00) εντός έδρας παιχνιδιού με το Περιστέρι, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Basket League.


Συγκεκριμένα, αυτός που επέστρεψε και τίθεται κανονικά στη διάθεση του προπονητή της ομάδας, Βαγγέλη Αγγέλου, είναι ο Γιώργος Αγγέλου. Επανήλθε πλήρως από την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες, έβγαλε όλο το πρόγραμμα και υπολογίζεται για την αυριανή σημαντική αναμέτρηση.
Ο Διαμαντής Σλαφτσάκης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ανεβάζοντας ρυθμούς. Ο Γκάρι Μπελ συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε θεραπεία στο δεξί ώμο. Για τη συμμετοχή των δύο παικτών στο αυριανό παιχνίδι θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Αγγέλου πριν την έναρξη, με τη σύμφωνη γνώμη του γιατρού της ομάδας, αλλά και των ίδιων των παικτών. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση του αυριανού αντιπάλου με τη χρήση video.

Στο μεταξύ, ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου στον πάγκο του Άρη, Σάββας Καμπερίδης, σχολιάζοντας τον αγώνα με το Περιστέρι στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης, τόνισε: "Η ομάδα στα τελευταία παιχνίδια αποδίδει καλύτερα. Ο αγώνας με το Περιστέρι είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επιβεβαιώσουμε την καλή αγωνιστική κατάσταση, παρά τα όποια προβλήματα".

Και πρόσθεσε, μπαίνοντας σε ανάλυση του αντιπάλου: "Το Περιστέρι είναι μια αξιόλογη ομάδα, κάτι που φαίνεται και στην έως τώρα βαθμολογική κατάταξη. Είναι ομάδα του προπονητή, έχει βρει την αγωνιστική της χημεία κι έχει ξεκάθαρους ρόλους, με τους Χάροου, Βασιλόπουλο και Γκρέι να αποτελούν σημεία αναφοράς στη λειτουργία της.Θα πρέπει να είμαστε συνεπείς στην ένας εναντίον ενός άμυνα για 40 λεπτά και να μην επιτρέψουμε ούτε έναν εύκολο πόντο στον αντίπαλο, αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την πρώτη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα".
Keywords
Τυχαία Θέματα