Εκτός δράσης 15-20 ημέρες ο Ράκιτιτς

Το νικηφόρο 3-2 της Κροατίας επί της Ισπανίας για την 5η αγωνιστική του Nations League, είχε πικρή γεύση για τον Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος απεχώρησε με πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο του δεξιού ποδιού –εξ ου και αντικαταστάθηκε στο 68’ από τον Βλάσιτς- με αποτέλεσμα να μπαίνει στα…πιτς για διάστημα 2-3 εβδομάδων.

Αμέσως πήγε στη Βαρκελώνη για εξετάσεις από το ιατρικό επιτελείο των Καταλανών, οι οποίες επιβεβαίωσαν τον τραυματισμό του, με τον Κροάτη να αφήνει την εθνική ομάδα του που έχει τον «τελικό» με την Αγγλία
στο Λονδίνο την Κυριακή (18/11) για μια θέση στο Final Four του Nations League τον προσεχή Ιούνιο. Υπενθυμίζεται πως όποια από τις δύο ομάδες νικήσει, παίρνει την πρόκριση, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, η πρωτιά πηγαίνει στην Ισπανία.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της Μπαρτσελόνα, ο Ράκιτιτς χάνει τον αγώνα στη Μαδρίτης με την Ατλέτικο –ούτως ή άλλως ήταν τιμωρημένος- την αναμέτρηση στην Ολλανδία με την Αϊντχόφεν για την 5η αγωνιστική του Champions League, καθώς και το εντός έδρας ματς πρωταθλήματος με τη Βιγιαρεάλ. Στόχος του ιατρικού επιτελείου είναι να προλάβει το καταλανικό ντέρμπι με την Εσπανιόλ στις 8 Δεκεμβρίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα