Νέο anime στα σκαριά από τη συγγραφέα του Seirei no Moribito

Ποιος είπε ότι τα καλά anime δεν υπάρχουν πια;

Σε μια εποχή που πολλοί λένε ότι τα anime τείνουν να επαναλαμβάνονται, η μεταφορά του μυθιστορήματος "The Deer King" (Shika no Ō) έρχεται να αποτελέσει την ιδανική απάντηση.

Τα νέα έρχονται από το Anime News Network,

από το οποίο μαθαίνουμε πως ο επίσημος λογαριασμός του λογοτεχνικού περιοδικού Bunko της Kadokawa επιβεβαίωσε ότι το μυθιστόρημα της Nahoko Uehashi θα αποκτήσει anime μεταφορά.

Η ιστορία επικεντρώνεται γύρω από τον Van τον επικεφαλής μιας ομάδας στρατιωτών που περίμεναν να πεθάνουν προστατεύοντας την γη τους ενάντια σε μια επεκτατική αυτοκρατορική δύναμη. Αντί όμως να πεθάνει, ο Van γίνεται σκλάβος και μεταφέρεται σε ένα λατομείο αλατιού. Μια νύχτα, μια αγέλη από αδέσποτα σκυλιά επιτίθεται στο λατομείο και μια μυστηριώδης ασθένεια ξεσπά. Κατά τη διάρκεια της επίθεσης ο Van εκμεταλλεύεται την αναταραχή και δραπετεύει οπότε και συναντά ένα νεαρό κορίτσι. Παράλληλα οι φήμες αναφέρουν ότι μόνο οι μετανάστες αρρωσταίνουν από τον μυστηριώδη ιό. Ο επιστήμονας Hossal ρισκάρει τη ζωή του σε αναζήτηση θεραπείας. Οι γιατροί επίσης μελετούν επιζήσαντες της ασθένειας. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να αναδείξει τις αλληλοσυνδεόμενες ιστορίες των χαρακτήρων που αντιμάχονται τη σκληρή μοίρα.

Η Kadokawa είχε αρχικά εκδώσει τον τίτλο σε δύο τόμους τον Σεπτέμβριο του 2014. Τρία χρόνια αργότερα τον Ιούνιο και Ιούλιο του 2017 επανέκδωσε την ιστορία σε 4 τόμους και επί του παρόντος το "The Deer King" έχει πάνω από 1,5 εκατομμύριο αντίτυπα στην αγορά.

Tα βιβλία βραβεύτηκαν το 2015 με το Japan Booksellers Award όπως επίσης και το τέταρτο "Japan Medical Novel Award".

Άλλες anime μεταφορές από την Uehashi είναι το "Seirei no Moribito" που ξεδίπλωσε την ιστορία του το 2007 σε 26 επεισόδια και το "The Beast Player Erin" που προβλήθηκε το 2009 ολοκληρώνοντας την τηλεοπτική του ιστορία σε 50 επεισόδια. Και οι δύο σειρές κέρδισαν την αγάπη κοινού και κριτικών και αποτελούν κλασσικές επιλογές ικανές να πείσουν ακόμη και τους πιο δύσκολους θεατές.

Μπορείτε να βρείτε τους δύο πρώτους τόμους του "Seirei no Moribito" στα αγγλικά από την εκδοτική Scholastic.

Aν και περισσότερες πληροφορίες για την επερχόμενη anime μεταφορά δεν έχουν ανακοινωθεί περιμένουμε κάτι τουλάχιστον διαφορετικό σε προσέγγιση και περιεχόμενο από τα συνηθισμένα.

Για περισσότερα νέα και εξελίξεις μείνετε συντονισμένη στο IGN Greece.

Read more on [SITE_NAME]Φθινοπωρινή πρεμιέρα για το anime "Jojo's Bizarre Adventure Golden Wind""Χέρι" βάζει ο Άρειος Πάγος στο Death NoteΦουτουριστικές εμφανίσεις από τις νέες αφίσες του "Gintama 2"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα