Άλμπα: «Aν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα στη Μπαρτσελόνα όλη μου τη ζωή!».

Ο Ζόρντι Άλμπα έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της Τότεναμ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσουν τον διεθνή αριστερό μπακ της Μπαρτσελόνα.
Ο 29χρονος που βρίσκεται στο Nou Camp για έξι σεζόν κερδίζοντας συνολικά 12 τρόπαια, αυτό το διάστημα είναι με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μάλιστα ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των αγγλικών ομάδων και η απάντηση του ήταν αφοπλιστική:

«Όχι, όχι, είμαι πολύ καλά στην Μπαρτσελόνα. Αν ήταν στο χέρι μου, θα έμενα στη Βαρκελώνη όλη μου τη ζωή. Αλλά δεν εξαρτάται από μένα αλλά από το
τι θέλει η ομάδα.
Εξαρτάται επίσης από την απόδοση μου, η οποία αυτή τη σεζόν ήταν πολύ καλή, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου εκτός Μπαρτσελόνα».

O Άλμπα βοήθησε τους Καταλανούς να κερδίσουν το Τσάμπιονς Λιγκ το 2015 και έχει επίσης σηκώσει τον τίτλο της La Liga τέσσερις φορές.
Βασικός για την Ισπανία σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο, βοήθησε τη χώρα του να νικήσει το Ιράν το βράδυ της Τετάρτης και επίσης ξεκίνησε βασικός στον πρώτο αγώνα κατά της Πορτογαλίας. Ο 29χρονος άσος είναι πιθανό να ξεκινήσει και πάλι βασικός εναντίον του Μαρόκου τη Δευτέρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα