Νέο αιματηρό κεφάλαιο αποκτά το "The Texas Chainsaw Massacre"

Νέα ταινία για το franchise.

Ένα νέο αιματηρό κεφάλαιο θα αποκτήσει το franchise του "The Texas Chainsaw Massacre", καθώς σύμφωνα με το Bloody Disgusting, μια νέα ταινία βρίσκεται στα σκαριά. Μάλιστα, ο σκηνοθέτης των "Don’t Breathe" και του remake του "Evil Dead", Fede Álvarez, θα βρεθεί στην παραγωγή της ταινίας.

Η

σειρά ταινιών αποτελείται μέχρι στιγμής από οχτώ ταινίες. Αυτές είναι οι "The Texas Chain Saw Massacre" (1974) σε σκηνοθεσία Tobe Hooper και σενάριο του ίδιου και της Kim Henkel, "The Texas Chain Saw Massacre 2" (1986) πάλι σε σκηνοθεσία Hooper, αλλά με σενάριο του L.M. Kit Carson, "Leatherface:The Texas Chainsaw Massacre III" (1990), όπου σκηνοθέτης ήταν ο Jeff Burr και σεναριογράφος ο David Schow, "Texas Chainsaw Massacre:The Next Generation" (1995), σενάριο και σκηνοθεσία του Henkel και πρωταγωνιστές οι άγνωστοι τότε Renée Zellweger και Matthew McConaughey, "The Texas Chainsaw Massacre" (2003) παραγωγής Michael Bay, Henkel και Hooper, "The Texas Chainsaw Massacre:The Beginning" (2006) από τους ίδιους παραγωγούς, "Texas Chainsaw 3D" (2013) του John Luessenhop και "Leatherface" (2017) από τους σκηνοθέτες Julien Maury και Alexandre Bustillo.

Πέρα από τις ταινίες το '82 είχε κυκλοφορήσει ένα βιντεοπαιχνίδι, και με την πάροδο των χρόνων η σειρά ταινιών έχει εμπνεύσει βιβλία και κόμικς. Συνολικά, έχει αποφέρει $235 εκ. στο παγκόσμιο box Office. Η υπόθεση των ταινιών περιστρέφεται γύρω από τον κατά συρροήν δολοφόνο Leatherface και την ψυχοτική οικογένειά του, οι οποίοι σκοτώνουν και καναβαλίζουν θύματα στις απομονωμένες περιοχές του Τέξας.

Είναι απαραίτητη η ένατη ταινία ή μήπως να σταματούσαν την σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΘρίλερ είναι η νέα δουλειά της Sansa από το "Game of Thrones"Τέσσερις σατανάδες θα έχει η ταινία "The Last Planet"Face/Off: Τα Αδίστακτα Πρόσωπα μάλλον θα επιστρέψουν ανανεωμένα

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα