Νεκροζώντανα τα νούμερα τηλεθέασης της 10ης σεζόν "The Walking Dead"

Περισσότερο νεκρά, παρά ζωντανά.

Πριν από λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα η 10η σεζόν του "The Walking Dead" στο AMC, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης δεν φαίνεται να ήταν ικανοποιητικά.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το πρώτο επεισόδιο της νέας σεζόν είχε τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης στην ιστορία της σειράς, με μόλις 4 εκ. άτομα να την παρακολουθούν την στιγμή της προβολής της. Συγκριτικά με την πρεμιέρα της προηγούμενης σεζόν, βλέπουμε πτώση -34%.

Το επεισόδιο που κατείχε την τελευταία θέση στην κατάταξη με τα χαμηλότερα νούμερα τηλεθέασης ήταν το "The Calm Before" της 9ης σεζόν, το οποίο παρακολούθησαν μόλις 4,15 εκ. θεατές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κανάλι κατέχει την δική του συνδρομητική υπηρεσία με το όνομα AMC Premiere και ότι η πρεμιέρα της 10ης σεζόν προβλήθηκε πρώτα εκεί μια εβδομάδα πριν την προβολή της στο κανάλι. Σύμφωνα με αυτό το δεδομένο, και λόγου του ότι οι fans είχαν την ευκαιρία να δουν τον επεισόδιο νωρίτερα, το μικρό ποσό των νούμερων τηλεθέασης δεν θα μπορούσε να είναι απόλυτο.

Σύμφωνα με τη σύνοψη του AMC, "Είναι πλέον άνοιξη, λίγους μήνες μετά το τέλος της 9ης σεζόν, όταν μια ομάδα επιζώντων μπαίνει σε περιοχή των Whisperers. Οι διάφορες κοινότητες αντιμετωπίζουν ακόμα τα αποτελέσματα της επίδειξης δύναμης των Άλφα, σέβονται τα νέα σύνορα, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται και ετοιμάζονται για την επικείμενη μάχη. Αλλά οι Whisperers είναι μια απίστευτη απειλή, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουν. Η αβεβαιότητα και ο φόβος γεννούν παράνοια, προπαγάνδα και μυστικά στις κοινότητες και θα τους τεστάρουν μεμονωμένα, αλλά και σαν σύνολο".

Η Danai Gurira που υποδύεται την Michonne από την τρίτη σεζόν, επιβεβαίωσε τις φήμες που γεννήθηκαν και την ήθελαν να αποχωρεί από τη σειρά. Η ίδια και η showrunner της σειράς, Angela Kang, αποχαιρέτησαν τον χαρακτήρα της στο πάνελ του Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο, ενώ σε αυτό της Νέας Υόρκης επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Lauren Cohan να επιστρέφει ως Maggie.

Πέρα από την εν λόγω σειρά, ετοιμάζεται και το τρίτο spin-off, το οποίο θα φέρει νεαρούς χαρακτήρες που μεγαλώνουν στην ζομπαποκάλυψη. Σε αυτήν τη σειρά, πρωταγωνιστές θα είναι οι νεαροί Alexa Mansour, Nicolas Cantu και Hal Cumpston και έχουμε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες.

Οι σειρές θα έχουν μέλλον στο AMC "για πολλά χρόνια", παρά το γεγονός ότι τα κόμικς ολοκλήρωσαν την ιστορία τους με το τεύχος #193. Αναμένουμε να δούμε τρεις ταινίες με τον Rick Grimes, η πρώτη εκ των οποίων θα ξεκινήσει την παραγωγή της στις αρχές του 2019, για να κάνει το ντεμπούτο της το 2020. Τέλος, το "The Walking Dead" έχει ήδη ανανεωθεί για 11η σεζόν.

Είδατε την πρεμιέρα της 10ης σεζόν; Πώς σας φάνηκε; Πείτε μας στα σχόλια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceThe Walking Dead 10: Νέα ματιά σε Alpha και WhisperersΣτο φως της δημοσιότητας οι πρώτες φωτογραφίες της 10ης σεζόν "The Walking Dead"Θα επιστρέψει μάλλον η Maggie του "The Walking Dead" για την 10η σεζόν

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα