Δεν αργεί η 2η σεζόν του "The End of the F***ing World"

"Και νόμιζα ότι είχα ήδη την χειρότερη μέρα της ζωής μου".

Το Netflix ανακοίνωσε πότε θα επιστρέψει η 2η σεζόν της μαύρης κωμωδίας "The End of the F***ing World".

Η ανακοίνωση έγινε μέσω του λογαριασμού Twitter της συνδρομητικής υπηρεσίας, η οποία μας ενημερώνει ότι τα οχτώ επεισόδια της νέας σεζόν θα έρθουν στις 5 Νοεμβρίου 2019.

Επίσης, δημοσιεύτηκε η αφίσα της ερχόμενης σεζόν με το τίτλο: "Είμαι η Alyssa.

Είμαι 19. Και νόμιζα ότι είχα ήδη την χειρότερη μέρα της ζωής μου". Δείτε την παρακάτω:

Σύμφωνα με το Channel 4, το κανάλι όπου προβάλλεται η σειρά στο ΗΒ, ο Tim Key (The Double) ενσωματώθηκε στο cast της νέας σεζόν ως Gus, τον ιδιοκτήτη ενός μοτέλ. Πλάι του θα βρεθεί η Naomi Ackie (Star Wars: The Rise of Skywalker), ως Bonnie, "ένα αουτσάιντερ με προβληματικό παρελθόν και μια περίεργη σχέση με την Alyssa".

H σειρά βασίζεται στο graphic novel του Charles Forsman και ακολουθεί τον 17χρονο James (Alex Lawther), που πιστεύει ότι είναι ψυχοπαθής, ο οποίος μαζί με την Alyssa (Jessica Barden), μια επαναστάτρια συμμαθήτριά του, προσπαθούν να το σκάσουν. Οι Gemma Whelan, Wunmi Mosaku, Steve Oram, Christine Bottomley, Navin Chowdhry και Barry Ward κατέχουν ρόλους στη σειρά. Δημιουργός της είναι ο Jonathan Entwistle, το σενάριο γράφτηκε από τον Charlie Covell και τα επεισόδια σκηνοθετήθηκαν από τους Entwistle και Lucy Tcherniak.

Έχετε αγωνία για την 2η σεζόν, ιδίως μετά το τέλος της πρώτης; Πείτε μας στα σχόλια.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤο Netflix παρουσιάζει τη νέα σειρά του Dr. SeussO Brendan Gleeson θα γίνει ο Donald Trump σε νέα σειράHalloween Event στο Allou! Fun Park

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα