Νέες ταινίες: Οι διανομείς τρελάθηκαν!

Διαζύγιο με την ελληνική πραγματικότητα φαίνεται να έχουν πάρει εδώ και πολύ καιρό, οι εταιρείες διανομής, προβάλλοντας στους Κινηματογράφους ό,τι βρεθεί μπροστά τους. Μετά τις 9 ταινίες που κυκλοφορήσαν την προηγούμενη εβδομάδα στις Αίθουσες, έρχονται να προστεθούν ακόμα 11 καινούργια φιλμ. Με το πρόσχημα της πληθώρας των επιλογών, οι θεατές βομβαρδίζονται από έργα που κινούνται σε πολύ χαμηλά για την εποχή επίπεδα, καθώς η ποσότητα σπάνια δυστυχώς συμβαδίζει με την ποιότητα.

Ανάμεσα στις νέες ταινίες που αξίζουν

τη θέαση τους στην μεγάλη οθόνη, ξεχωρίζουν: το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας «Πόλη Υπό Κατοχή», «Ο Καθηγητής και ο Τρελός» με τον Μελ Γκίμπσον απέναντι στον Σον Πεν, «Ο Άγγελος» του Λουίς Ορτέγκα σε παραγωγή του Πέδρο Αλμοδόβαρ, το «Ντάμπο» του Τιμ Μπάρτον, καθώς και η νέα δημιουργία του Αμπντελατίφ Κεσίς, «Μεκτούβ Αγάπη μου». Αναλυτικά:

«Κωδικός Κολιμπρί» (The Hummingbird Project - 2018) του Κιμ Νγκουγέν (Βέλγιο, Καναδάς)

Δύο ξαδέρφια από τη Νέα Υόρκη, ο Βίνσεντ (Τζέσι Άιζενμπεργκ) και ο Άντον (Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ) δραστηριοποιούνται στις διεθνείς αγορές και στις Συναλλαγές Υψηλής Συχνότητας, όπου το κέρδος βγαίνει μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου. Το όνειρό τους; Να φτιάξουν μια οπτική ίνα από το Κάνσας μέχρι το Νιου Τζέρσι που θα τους προσφέρει εκατομμύρια. Σε αυτό θα τους εμποδίσει η Εύα Τόρες, μια παρανοϊκή επενδύτρια και πρώην εργοδότριά τους, η οποία βρίσκεται συνεχώς πίσω τους και δεν θα σταματήσει μέχρι να τους δει να καταστρέφονται. Ο Βίνσεντ και ο Άντον όμως είναι αποφασισμένοι να διασχίσουν την Αμερική για να βρουν τη λύτρωση, όχι μέσω χρημάτων, αλλά μέσω της οικογένειας και της επανασύνδεσής τους με τη γη.


Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα