Κλοπ: «Δημιουργήσαμε μια υπέροχη βάση, τώρα ας τη χρησιμοποιήσουμε!»

Ο Γιούργκεν Κλοπ προέτρεψε τους παίκτες της Λίβερπουλ να εκμεταλλευτούν την «θαυμάσια βάση» της ομάδας και να κατακτήσουν το πρώτο πρωτάθλημα επί εποχής Πρέμιερ Λιγκ.
Οι «κόκκινοι» βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, καθώς προετοιμάζονται να επιστρέψουν στην δράση, εναντίον της Τότεναμ την Κυριακή.Αλλά είναι μόλις δύο πόντους μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι, που έχει ένα παιχνίδι λιγότερο, με την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα να θέλει να κατακτήσει τον
2ο σερί τίτλο της.

Η Σίτι είναι μέσα σε όλους τους στόχους της, σε μία τριάδα τίτλων που παρουσιάζεται μπροστά της. Έχει ήδη κατακτήσει το Λιγκ Καπ Αγγλίας, έχει φτάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου και βρίσκεται στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται επίσης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ο Κλοπ είναι έτοιμος για μια συναρπαστική κορύφωση της σεζόν.
«Είναι απολύτως συναρπαστικό», δήλωσε ο Κλοπ.«Γι 'αυτό πάντα μιλούσαμε, αυτό το διάστημα είναι κρίσιμο. Προετοιμάζεσαι συνεχώς όλη τη χρονιά, για τις τελευταίες εβδομάδες.

Είμαστε τώρα στις τελευταίες εβδομάδες και δεν θα υπάρξει διακοπή πια, θα υπάρχει μόνο παιχνίδι μετά το παιχνίδι και όλα είναι πολύ, πολύ σημαντικά.Από τη μία πλευρά, οι αντίπαλοι μας αγωνίζονται για να κατακτήσουν το Champions League, και από την άλλη να αγωνιστούν για να παραμείνουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Για το Tσάμπιονς Λιγκ; Δεν πρέπει να μιλάμε γι 'αυτό, επειδή είναι όλοι τελικοί, κάθε παιχνίδι είναι τελικός. Ας ελπίσουμε ότι μπορούμε να μείνουμε σε αυτή τη διοργάνωση για λίγο ακόμη. Δημιουργήσαμε μια υπέροχη βάση, τώρα ας τη χρησιμοποιήσουμε!».
Keywords
Τυχαία Θέματα