Στα προημιτελικά του Miami Open, ο Φέντερερ

Ο τρεις φορές πρωταθλητής, Ρότζερ Φέντερερ πέρασε στα προημιτελικά του Miami Open με νίκη επί του Ρώσου Ντανιίλ Μεντβέντεφ.Ο Ελβετός θρύλος του τένις, ο οποίος τελευταία φορά κέρδισε το εν λόγω τουρνουά το 2017, επικράτησε 6-4 6-2, σε 1 ώρα και 1 λεπτό.
Ο 37χρονος, ο οποίος είχε 22 winners και κέρδισε 9 από τα 11 τελευταία games, θα παίξει τον Νοτιοαφρικανό Κέβιν Άντερσον στα προημιτελικά.«Νομίζω ότι ήταν ένας καλός
αγώνα», είπε ο Φέντερερ.
"Υπήρχαν πραγματικά μεγάλα rallies και πόντοι τακτικής. Οι μεγάλοι πόντοι κερδήθηκαν από μένα και αυτή ήταν η διαφορά.Σερβίρω καλά αυτή την εβδομάδα και ελπίζω ότι θα μπορέσω να το διατηρήσω και στον επόμενο γύρο».

Ο Νο5 στην παγκόσμια κατάταξη, Ρόιτζερ Φέντερερ, έχασε από τον Άντερσον μόνο μια φορά σε έξι συναντήσεις, που ήταν στο Wimbledon το 2018.Ο Άντερσον νίκησε τον Τζόρνταν Τόμσον με 7-5 7-5 για να φτάσει στους προημιτελικούς στο Μαϊάμι.
«Ο Κέβιν είναι ένας σπουδαίος παίκτης, έχει ένα από τα καλύτερα σερβίς στο τουρνουά αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο Φέντερερ.«Στην Αμερική τα σκληρά γήπεδα, είναι κάτι πολύ απλό γι΄αυτόν, αλλά παίζω καλά και ελπίζω να τον ενοχλήσω!».
Keywords
Τυχαία Θέματα