Νέες προσθήκες βλέπει η Eurovision του Will Ferrell

Μια κωμωδία δια χειρός Ferrell.

Νέες προσθήκες αποκτά η επερχόμενη κωμωδία του Netflix για τον γνωστό διαγωνισμό τραγουδιού, "Eurovision".

Σύμφωνα με το Deadline, το cast μέχρι στιγμής αποτελείται από τους Will Ferrel (Holmes & Watson), Rachel McAdams (Doctor Strange), Demi Lovato, Dan Stevens (Beauty and the Beast) και Pierce Brosnan

(Mamma Mia! Here We Go Again).

Από αριστερά προς δεξιά: Dan Stevens, Rachel McAdams και Will Ferrell

Οι Ferrell και McAdams θα ενσαρκώσουν τους Lars και Sigrit, δύο μουσικούς που αποκτούν τη μοναδική ευκαιρία να αντιπροσωπεύσουν την Ισλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού. Ο Brosnan θα γίνει ο Erick Erickssong, ο πατέρας του Lars και ο πιο όμορφος άνθρωπος της χώρας, ενώ η Lovato θα παίξει την Katiana, την τραγουδίστρια με την πιο αγγελική φωνή. Τέλος, ο Dan Stevens θα γίνει ο Alexander Lemtov, ο Ρώσος διαγωνιζόμενος.

Ο Ferrell θα γράψει το σενάριο με τον Andrew Steele και θα είναι παραγωγός μαζί με τους Jessica Elbaum και Chris Henchy. Τα γυρίσματα θα γίνουν σε Ην. Βασίλειο και Ισλανδία, ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσει ο David Dobkin. Επίσης, ο Adam McKay θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

Ο διαγωνισμός τραγουδιού με τίτλο "The Eurovision Song Contest" είναι μια πασίγνωστη διοργάνωση για τους Ευρωπαίους κατοίκους, που διεξάγεται κάθε χρόνο και έχει δεκάδες συμμετοχές. Η αρχή της έγινε στην Ελβετία το 1956 με τη συμμετοχή μόλις επτά χωρών από τη Δυτική Ευρώπη.

Για την ταινία δεν έχει οριστεί ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceTeaser Trailer για την νέα σειρά I-Land του NetflixThe Politician - Official Trailer #1| Netflix Series (Υποτιτλισμένο)Anime σειρά He-Man από το Netflix και τον Kevin Smith

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα