Υπαινιγμοί για επιπλέον τίτλους Yakuza στους Η/Υ

Από τον παραγωγό της σειράς.

Η σειρά Yakuza γνωρίζει εδώ και πολλά χρόνια την επιτυχία που της αξίζει, ωστόσο η μεταφορά του Yakuza 0 στους Η/Υ αύξησε την απήχηση της σειράς. Ίσως αυτό το αποτέλεσμα αποτέλεσε και έναυσμα για την εταιρεία να κυκλοφορήσει την συλλογή Yakuza Remastered Edition

για το PlayStation 4.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το PC Gamer, ίσως η συλλογή κυκλοφορήσει και στους Η/Υ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο παραγωγός της σειράς, όταν ερωτήθηκε εάν θα δούμε την συλλογή στους Η/Υ αρχικά δήλωσε ότι δεν μπορεί να το σχολιάσει, συμπληρώνοντας ότι δεν θα έλεγε ότι είναι απίθανο.

Οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί αυτή η κίνηση, είναι αρκετά ελπιδοφόρες, καθώς η SEGA έχει αποφασίσει να ακολουθήσει μια multi-platform προσέγγιση για το εν λόγω franchise. Παράλληλα η Sony, που μέχρι στιγμής έχει την αποκλειστικότητα στις κονσόλες, δείχνει ανοιχτή σε τέτοια ενδεχόμενα.

Τέλος, με την Gamescom 19 να λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα ίσως έχουμε νεότερα για το μέλλον της σειράς. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για περισσότερα νέα και μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το ειδικό hub για τη μεγαλύτερη έκθεση βιντεοπαιχνιδιών της Ευρώπης.

Ο Βασίλης Αλεπόπουλος είναι αρθρογράφος στο GR IGN και μπορείτε να τον κάνετε summon στο Twitter ή στο Facebook.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Ashes of Creation: MMORPG Gameplay Teaser

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα