Νέα σειρά manga αποκτά το "Ghost in the Shell"

Κυκλοφορεί στις 20 Σεπτεμβρίου.

H αγαπημένη ιστορία του "Ghost in the Shell" θα αποκτήσει νέο manga.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Kodansha Comics (μέσω του ComicBook.com), οι Jun'ichi Fujisaku και Hiroki Yoshimoto θα είναι οι δημιουργοί της νέας σειράς, η οποία θα ονομάζεται "Ghost in the Shell: The Human Algorithm".

Η νέα σειρά θα ξεκινήσει στις 20 Σεπτεμβρίου και θα διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Ghost in the Shell

1.5: Human-Error Processor" του Masamune Shirow. Θα επικεντρώνεται στις ιστορίες των Togusa, Batou, Azuma, Ishikawa και ενός νέου χαρακτήρα με το όνομα Τsunagi.

Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

H ανακοίνωση της Kodansha Comics στο πρόσφατο τεύχος του Young Magazine.

To "Ghost in the Shell" δημιουργήθηκε από τον Masamune Shirow και πρωτοκυκλοφόρησε το 1989. Διαδραματίζεται στην Ιαπωνία, το έτος 2029 και επικεντρώνεται στην αντιτρομοκρατική ομάδα Public Security Section 9, η οποία έχει σαν αρχηγό της Major Motoko Kusanagi, μια γυναίκα που ζει σε ένα ρομποτικό σώμα. Έχει γίνει τηλεοπτικές σειρές, βιντεοπαιχνίδια και ταινίες.

Τον περασμένο χρόνο μάθαμε ότι Netflix θα φέρει νέο anime με τον τίτλο "Ghost in the Shell: SAC_2045" και θα κυκλοφορήσει το 2020. Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΈφυγε από την ζωή ο ηθοποιός του Blade Runner, Rutger HauerΤο Netflix αποκαλύπτει τα νέα του anime και τις ημερομηνίες τουςΝέα anime σειρά Akira από τον δημιουργό του manga

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα