Νέες και παλιές σειρές για το καλοκαίρι του CW

Λίγο απ' όλα.

Το CW ανακοίνωσε το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, δίνοντας μας κυκλοφορίες νέων σειρών και πρεμιέρες επιστροφής παλιότερων.

Το CW "έκλεισε" το καλοκαιρινό του πρόγραμμα, που θα αποτελείται από 11 συνολικά σειρές μεταξύ των οποίων 5 νέες (μέσω Deadline). Στις γνωστές σειρές έχουμε το "Burden of Truth" για δεύτερη σεζόν στις 2 Ιουνίου, το "Masters of Illusion" για έκτη σεζόν στις 7 Ιουνίου, το "Penn & Teller:

Fool Us" για έκτη σεζόν στις 17 Ιουνίου μαζί με το "Whose Line is it Anyway?" και το "The Outpost" για δεύτερη σεζόν στις 11 Ιουλίου.

Για τις νέες σειρές δεν έχουμε ακόμα ημερομηνία κυκλοφορίας (αν και σίγουρα θα είναι μέσα στον Ιούνιο-Ιούλιο) αλλά έχουμε τις περιγραφές τους. Τα "Jane the Virgin", "iZombie", "The 100", και "In the Dark" θα συνεχίσουν να παίζονται μέσα στο καλοκαίρι.

Bulletproof (Credit: CW)

Το Bulletproof ακολουθεί δει δύο μυστικούς αστυνόμους καθώς κυνηγούν επικίνδυνους εγκληματίας στο East End του Λονδίνου.

Το "Pandora" είναι μια σειρά επιστημονικής φαντασίας που διαδραματίζεται στο έτος 2199, όπου μια νεαρή κοπέλα που έχει χάσει τα πάντα προσπαθεί να ξαναφτιάξει τη ζωή της στη Διαστημική Ακαδημία της Γης και να μάθει πως μπορεί να προστατέψει τον γαλαξία.

Το "Hypnotize Me" είναι είναι κωμικό παιχνίδι που βάζει ομάδες παικτών να διαγωνιστούν σε διάφορες καθημερινές εργασίες. Το "Mysteries Decoded" είναι ντοκιμαντέρ που εξερευνά μερικά από τα μεγαλύτερα άλυτα μυστήρια της Αμερικής. Τέλος, έχουμε το "Red Bull Peaking" μια σειρά αφιερωμένη στην παρουσίαση γνωστών αθλητών.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΣουπερηρωικές (και όχι μόνο) ανανεώσεις έκανε το CWΕγκαθίστανται ολοκληρωμένες στο CW οι "Charmed", "Legacies" και "All American"Μαυροφoρεμένος ο Superman στο Arrowverse Crossover

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα