Μάχημη η νέα προσθήκη του "The Suicide Squad"

Τι καλά...

Πρόσφατα δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό και παλαιστή John Cena να βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη ταινία των Warner Bros./DC, "The Suicide Squad".

Σύμφωνα με το Variety, Cena θα αναλάβει μάλλον τον ρόλο του Peacemaker. Ο εν λόγο ρόλος αρχικά, ήταν να δοθεί στον Dave Bautista που γνωρίσαμε μέσα από το "Guardians of the Galaxy". Ωστόσο, ο ηθοποιός αναγκάστηκε

να αποχωρήσει από το project λόγω του φορτωμένου προγράμματός του.

Τον Cena τον έχουμε απολαύσει στα "Bumblebee", "Trainwreck" και "Blockers", ενώ αναμένουμε να τον δούμε στο "Playing with Fire" και να ακούσουμε τη φωνή του στο "The Voyage of Doctor Dolittle".

Ο Will Smith δεν θα επιστρέψει για να ενσαρκώσει ξανά τον Deadshot και δημοσιεύματα ήθελαν τον Idris Elba να αναλαμβάνει τον ρόλο, κάτι που μάθαμε ότι δεν θα ισχύσει τελικά. Επιπλέον, η Margot Robbie θα εμφανιστεί στην ταινία ως Harley Quinn, παρά τα προηγούμενα δημοσιεύματα που υπονοούσαν το αντίθετο. O Jai Courtney θα επιστρέψει ως Captain Boomerang και η Viola Davis θα επιστρέψει ως Amanda Waller

O James Gunn θα γράψει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ μετά θα αναλάβει το "Guardians of the Galaxy 3" της Marvel. Το "Suicide Squad 2" αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου 2021.

Εν αναμονή της εν λόγω ταινίας, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Απρίλιο, και πείτε μας στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN GreeceΟσκαρική επιστροφή για το "The Suicide Squad"Νέο ρόλο θα αναλάβει ο Idris Elba στο "The Suicide Squad"Σαν μπούμερανγκ επιστρέφει ο Jai Courtney για το "The Suicide Squad"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα