Αποκλείστηκε ο Στεφ στο Μόντε Κάρλο – VIDEO

Ο κακός δαίμονας, Ντανίλ Μεντβέντεφ, πέτυχε τη 4η νίκη επί του Τσιτσιπά σε ισάριθμες αναμετρήσεις

Παρά το εντυπωσιακό comeback στο 2ο σετ και το δυνατό ξεκίνημα στο 3ο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή επι του Ντανίλ Μεντβέντεφ, στο ντέρμπι του 3ου γύρου στο Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας τενίστας, παρουσίασε δύο πρόσωπα στην αναμέτρηση αλλά δυστυχώς υπερίσχυσε ο κακός του εαυτός, με αποτέλεσμα την ήττα με 6-2, 1-6, 6-4 από τον Ρώσο πρωταθλητή.

Με πολλά σκαμπανεβάσματα ο Στέφανος στην απόδοσή

του, ξεκίνησε πολύ νωθρά και διστακτικά το ματς, έπαιξε απίστευτο τένις σε ολόκληρο το 2ο σετ και για μικρό διάστημα στο ξεκίνημα του καθοριστικού, όμως στη συνέχεια έχασε τη λάμψη και την αυτοπεποίθησή του, γνωρίζοντας άλλη μια ήττα απ’τον Μεντβεντεφ στο tour.

Ήταν η 4η ήττα από τον Ρώσο σε ισάριθμες αναμετρήσεις και η πρώτη στο χωμα…

Very clever tennis @StefTsitsipas and @DaniilMedwed are going the distance

: @TennisTV https://t.co/su5WN0F3ZO | #RolexMCMasters pic.twitter.com/T9zlcOpgPb

ATP Tour (@ATP_Tour) April 18, 2019

Αυτές οι τρεις προηγουμενες ήττες απ’τον Μεντβέντεφ, φαίνεται να έπαιξαν ρόλο στο ξεκίνημα του αγώνα αφού ο Τσιτσιπάς μπήκε διστακτικός και έκανε πολλά λάθη απο τη βασική γραμμή, με αποτέλεσμα ο Ρώσος να κυριαρχήσει απόλυτα του αντιπάλου του. Με δύο σερί breaks, ο Μεντβέντεφ έφτασε εύκολα στο 6-2, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Όλα άλλαξαν από το ξεκίνημα του 2ου σετ, με τον Τσιτσιπά να μπαίνει άλλος άνθρωπος στο κεντρικό court του Monte Carlo Country Club.

Ανεβαίνοντας συχνότερα στο φιλέ, παίρνοντας πρωτοβουλίες από τη βασική γραμμή και περιορίζοντας στο ελάχιστο τα λάθη, ο 20χρονος πρωταθλητής μας έκανε περίπατο και λίγο έλειψε να πάρει με μηδέν το 2ο σετ.

Συνεχίζοντας το ίδιο δυνατά και στο ξεκίνημα του 3ου σετ, ο Στέφανος πέτυχε νωρίς το break (2-1) όμως δεν κράτησε για πολύ το προβάδισμά του, αφού ο Μεντβέντεφ απάντησε άμεσα (2-2). Στη συνέχεια οι δύο άνδρες πάλεψαν στα ίσια, διατηρώντας το σερβίς τους μέχρι το 10ο game, όταν ο Τσιτσιπάς δεν μπόρεσε να σερβίρει για να παραμείνει στο ματς, πραγματοποιώντας ένα κακό service game.

MONTE CARLO MASTERS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

The post Αποκλείστηκε ο Στεφ στο Μόντε Κάρλο – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα