Νέες αφίσες του Game of Thrones αποκαλύπτουν επιστροφές και απουσίες

Τι θα φέρει ο χειμώνας;

Το HBO κυκλοφόρησε τις τελευταίες αφίσες χαρακτήρων για την όγδοη σεζόν του "Game of Thrones", θυμίζοντας μας ποιοι χαρακτήρες είναι ακόμα ζωντανοί. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και κάποιες αισθητές απουσίες που ίσως υποδηλώνουν τη μοίρα διαφόρων χαρακτήρων.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Ήταν αναμενόμενο να δούμε τους Cersei Lannister, Daenerys Targaryen και Jon Snow (aka Aegon Targaryen) να κάθονται στον θρόνο (όσο προλαβαίνουν) αλλά το HBO

ήθελε να μας "teaser-ει" λίγο βάζοντας και τον Night King στην καρέκλα. Επίσης, βλέπουμε χαρακτήρες που ο θρόνος σίγουρα δεν θα γίνει δικός τους - όπως ο Samwell Tarly και ο Jorah Mormont - να δοκιμάζουν το μαξιλαράκι του για διαφημιστικούς λόγους.

Στα άξια αναφοράς έχουμε για αρχή την επιβεβαίωση ότι η Melisandre θα επιστρέψει, μετά την αποχώρηση της προς Volantis στην έβδομη σεζόν. Τα τελευταία της λόγια στον Varys ήταν: "Πρέπει να πεθάνω σε αυτήν περίεργη χώρα, όπως κι εσύ", οπότε να 'την λοιπόν πίσω.

Στις απουσίες έχουμε κάποιους χαρακτήρες, που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στις τελευταίες σεζόν. Μπορεί αυτό να συμβαίνει γιατί θεωρούνται guest stars στην τελευταία σεζόν ή κάτι πιο σημαντικό, όπως και να 'χει δεν υπάρχουν πουθενά ο Gendry και η αδερφή του Theon, Yara, που είναι ακόμα αιχμάλωτη του θείου τους, Euron.

Δεν επιβεβαιώνεται επίσης αν οι Beric Dondarrion και Tormund Giantsbane ζουν ή όχι. Την τελευταία φορά τους είδαμε στο Wall όταν ο Night King με τον Viserion το διέλυαν.

Πρόσφατες δηλώσεις σχετικά με το τέλος της σειράς, είχαμε από τον Πρόεδρο Προγράμματος, Casey Bloys, τον διευθύνων σύμβουλο του HBO, Richard Plepler, ο οποίος έχει δει τον 8ο και τελευταίο κύκλο ήδη δύο φορές, και τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Davos Seaworth, Liam Cunningham. Η Lena Headey είχε μιλήσει και στο παρελθόν για τα "βαρετά" γυρίσματα της, ενώ μας προειδοποίησε για τις πολλές εκπλήξεις. Επίσης, μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της prequel σειράς.

Η 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα αρχίσει να προβάλλεται στις 14 Απριλίου με επεισόδια μικρότερα των δύο ωρών και θα ξεκινούν από το Winterfell με μια συνάντηση κορυφής.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΠιθανή εμφάνιση του George RR Martin στο "Game of Thrones"Πολλές εκπλήξεις θα περιλαμβάνει το "Game of Thrones", σύμφωνα με την CerseiΑποκαλύφθηκε η δολοφόνος του Ser Pounce από το "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα