Νέα Φιλαδέλφεια: Πέντε νέες συλλήψεις Κροατών στην Ηγουμενίτσα – Προσπάθησαν να μπουν σε πλοίο για Ιταλία

Σε πέντε νέες συλλήψεις Κροατών χούλιγκαν προχώρησαν οι αρχές στην Θεσπρωτία.

Οι συλληφθέντες είχαν σκοπό να επιβιβαστούν σε πλοίο από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, να ταξιδέψουν για το Μπάρι της Ιταλίας και μετά οδικώς θα έφταναν στην Κροατία.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από την έρευνα προέκυψε εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια που στοίχησαν τη ζωή στον 29χρνο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Οι Κροάτες δεν μπόρεσαν να

δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών θα μεταφερθούν στην ΓΑΔΑ.

Εξονυχιστικοί έλεγχοι της ΕΛΑΣ

Εν τω μεταξύ η Αστυνομία συνεχίζει τους εξονυχιστικούς ελέγχους και προσαγωγές Κροατών στην Αθήνα, αλλά και όσων επιχειρούν να φύγουν από την χώρα, από τα συνοριακά περάσματα, όπου έχουν δοθεί αυστηρές εντολές να εξετάζονται με μεγάλη προσοχή.

Γύρω στις 4 το απόγευμα της Τρίτης προσήχθη στον συνοριακό σταθμό στην Κακαβιά ένας 19χρονος Κροάτης, ο οποίος επέβαινε σε λεωφορείο για τα Τίρανα. Ο 19χρόνος Κροάτης μετά την ολοκλήρωση της έρευνας στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων η προσαγωγή έγινε σύλληψη και μεταφέρθηκε στην Αθήνα.

Επίσης, στους Ευζώνους συνελήφθησαν 7 Κροάτες που έφευγαν από την Ελλάδα. Σε βάρος τους δεν προέκυψαν στοιχεία για ανάμειξη στα χτεσινά επεισόδια, αλλά στο όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν μαχαίρια, γι’ αυτό κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Επίσης, νωρίτερα την Τρίτη στους Αμπελοκήπους έγιναν συνολικά 9 προσαγωγές Κροατών, οι οποίοι οδηγήθηκαν στην ΓΑΔΑ, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα των χούλιγκαν.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα