«Στρατηγική μας να φέρουμε τους καλύτερους»

Σε συνέντευξή του στο Reuters τόνισε ότι οι αρχές της «τρελής για το ποδόσφαιρο χώρα» είναι βέβαιες ότι η στρατηγική τους να αποκτήσουν τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου θα διασφαλίσει ότι οι οπαδοί θα συρρέουν στα γήπεδα στη νέα σεζόν, που ξεκινά την Παρασκευή (11/8).

Οι σύλλογοι της Σαουδικής Αραβίας ξόδεψαν περισσότερα από 400 εκατομμύρια ευρώ την τελευταία σεζόν για να αποκτήσουν παίκτες από τις ελίτ ομάδες της Ευρώπης, όπως ο

νικητής της «Χρυσής Μπάλας» Καρίμ Μπενζεμά από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο αρχηγός της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον και ο νικητής του «τρεμπλ» με τη Μάντσεστερ Σίτι Ριάντ Μαχρέζ.

Η…εισροή ξεκίνησε μόλις λίγους μήνες αφότου ο Αλ-Νασρ απέκτησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο με αναφερόμενο μισθό άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως.

Η ιστοσελίδα ποδοσφαίρου Transfermarkt κατατάσσει το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ως το πέμπτο μεγαλύτερο σε δαπάνες στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, μπροστά από την ισπανική LaLiga.

«Είναι πολύ απλό και το συνδέω με τη στρατηγική μας», είπε ο Νόχρα στο Reuters. «Ένας από τους πρώτους στόχους που έθεσε η Saudi Pro League ήταν η βελτίωση του προϊόντος. Έπρεπε να βελτιώσουμε την ποιότητα και για να βελτιώσουμε την ποιότητα, πρέπει να φέρεις το καλύτερο. Οι δαπάνες ήταν πάντα ένα βασικό στοιχείο για να το κάνουμε αυτό. Αυτό που βλέπετε είναι απλώς την Pro League να κάνει ό,τι άλλα πρωταθλήματα έπρεπε να κάνουν. Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να βελτιώσουμε την ποιότητα στο γήπεδο», πρόθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα