Μουρίνιο: "Φυγαδεύθηκα σε καλάθι με άπλυτα" (video)

Την ιστορία που ήθελε τον τιμωρημένο Ζοσέ Μουρίνιο να βρίσκεται κανονικά στα αποδυτήρια της Τσέλσι παρά την τιμωρία που του είχε επιβάλει η UEFA επιβεβαίωσε ο Πορτογάλος τεχνικός, αποκαλύπτωντας πως για να μην τον εντοπίσουν φυγαδεύτηκε σε καλάθι με άπλυτα.

Αναλυτικά η δήλωση του Μουρίνιο:

«Δεν θυμάμαι την ιδέα, αλλά παίζαμε με την Μπάγερν Μονάχου για το Champions League και έπρεπε να είμαι με τους παίκτες μου και το έκανα.

Πήγα στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ήμουν εκεί από το μεσημέρι και το παιχνίδι ήταν το βράδυ. Ήθελα απλά να είμαι στα αποδυτήρια όταν θα φτάσουν οι παίκτες μου και έτσι πήγα εκεί χωρίς κανείς να με δει.

Το πρόβλημα ήταν στο τέλος όταν φεύγαμε. Ο φροντιστής με έβαλε μέσα σε ένα μεγάλο καλάθι με άπλυτα, αφήνοντάς μου μια ανοιχτή τρύπα για να αναπνεύσω. Το πραγματικό πρόβλημα όμως ήρθε όταν βγήκαμε έξω από τα απουτήρια και οι άνθρωποι της UEFA ακολουθούσαν τον φροντιστή. Ήταν απελπισμένοι για να με βρουν οπότε και ο φροντιστής έκλεισε το κουτί. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω!

Όταν άνοιξε το κουτί πέταξα! Μιλάω ειλικρινά, ήμουν κλειστοφοβικός!».

A stunning admission from José Mourinho - The infamous laundry basket story was true! Here's how he got away with it...#beINMourinho #beINPL pic.twitter.com/2mhn0MUn3m

— beIN SPORTS (@beINSPORTS) 19 Ιανουαρίου 2019
Keywords
Τυχαία Θέματα