Κρέσπο: "Δεν περίμενα να μείνω τόσο εδώ!" (video)

Ο Χοσέ Κρέσπο μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports και την "Ώρα των Πρωταθλητών" για την εμφατική νίκη επί του Πανιωνίου, την ανανέωση του συμβολαίου του και την μετά Πρίγιοβιτς εποχή!

Για το αν γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση του συμβολαίου του.

"Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να γιορτάσω την αναέωση μου. Κάναμε ένα σοβαρό παιχνίδι, το κλειδώσαμε όταν έπρεπε και στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να το γιορτάσουμε με τους φίλους μας!"

Για το αν περίμενε πως θα μείνει τόσο
στην ομάδα.

"Αν σας έλεγα την αλήθεια όχι. Κάθε χρόνο μετά τη Σεβίλλη άλλαζα ομάδα, αυτό σκεφτόμουν και όταν ήρθα εδώ. Η οικογένεια μου είναι χαρούμενη εδώ. Βρήγκα μια ακόμα οικογλενεια εδώ, είναι ένα ιδιαίτερο μέρος και θα απολαύσω τα επόμενα δύο χρόνια."

Για το αν έχει συμφωνήσει ο Βαρέλα.

"Δεν έχουμε συζητήσει, είναι κι εκείνος χαρούμενος εδώ, θα ήθελε να συνεχίσει. Δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει, αλλά νιώθει όμορφα εδώ και θα ήθελε να μείνει."

Για τη ζωή χωρίς τον Πρίγιοβιτς.

"Προφανώς κάτι έχει αλλάξει. Ο Πρίγιοβιτς ήταν ένας εξαιρετικός φορ με σπουδαία τελειώματα, "killer" όπως τον λέγατε κι εσείς, πλέον παίζουμε με έναν παίκτη ο οποίος παίζει πιο πολύ για την ομάδα. Παίζει με αυτοθυσία, αν και δεν έχει σκοράρει."

Για την καλή άμυνα του ΠΑΟΚ.

"Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να κερδίζουμε. Όλοι κοιτούν τον άνθρωπο που σκοράρει, η δουλειά μας είναι διαφορετική και πρέπει να κρατάμε το μηδέν."
Keywords
Τυχαία Θέματα