Μουρίνιο: "Δεν μοιάζει με πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ"

Μουρίνιο: "Δεν μοιάζει με πρωταθλήτρια η Λίβερπουλ"mkouzoulΠέμ, 12/17/2020 - 03:00

Οι “κόκκινοι” πήραν σημαντική νίκη και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας αυξάνοντας την διαφορά από την Τότεναμ. 

“Εάν είχα την ίδια συμπεριφορά δεν είχα ελπίδα να μείνω εκεί. Θα με είχαν αποβάλει το επόμενο λεπτό. Οι διαιτητές τον αφήνουν τον Κλοπ να συμπεριφέρεται όπως κάθε φορά. Δεν είναι πρόβλημά μου. Νιώθω άσχημα επειδή δεν μπορώ να το κάνω εγώ αλλά έτσι έχουν τα πράγματα.  

Ο Μουρίνιο μίλησε στον Κλοπ

μετά το τέλος του αγώνα. Όταν ρωτήθηκε τι είπαν τόνισε: “Του είπα πως η καλύτερη ομάδα έχασε και διαφώνησε αλλά αυτή είναι η άποψή του”. 

Ο Κλοπ από την πλευρά του ανέφερε: “Δεν υπήρχε ένταση. Δεν ήταν χαρούμενος επειδή μου είπε ότι η καλύτερη ομάδα έχασε. Νόμιζα ότι κάνει πλάκα. Δεν έκανε”. 

Πρόσθεσε πως ο Μουρίνιο δεν του ανέφερε κάτι για τη συμπεριφορά του στην γραμμή του γηπέδου.  

“Ένας βαθμός θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα αλλά παίζαμε για τη νίκη και είχαμε τις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουμε” πρόσθεσε ο Μουρίνιο. “Ελέγχαμε το παιχνίδι. Νιώθω πως δεν αξίζαμε αυτό το αποτέλεσμα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας. Η Λίβερπουλ δεν έδειχνε για μια ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, η Τσάμπιονς Λιγκ”. 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Ο Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε ενοχλημένος από την συμπεριφορά του Κλοπ τονίζοντας πως αν αυτός έκανε τα ίδια θα είχε τιμωρηθεί.  Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 03:00 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα