Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1: Μόνη στην κορυφή με buzzer beater! (hls)

Λίβερπουλ-Τότεναμ 2-1: Μόνη στην κορυφή με buzzer beater! (hls)alambosΠέμ, 12/17/2020 - 00:15

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Λίβερπουλ φιλοξένησε την Τότεναμ στο ματς που ο νικητής θα απολάμβανε το ρετιρέ της βαθμολογίας μόνος του. Στο 25' ο Σαλάχ άνοιξε το σκορ με τη βοήθεια της τύχης μετά από κόντρα, αλλά ο Σον επτά λεπτά έφερε το ματς στα ίσα από ασίστ του Λο Σέλσο.

Στο 90΄όμως ο Φιρμίνο από κόρνερ του Ρόμπερτσον έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στη Λίνβερπουλ η οποία

πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής μόνη της, αφήνοντας την ομάδα του Μουρίνιο στη δεύτερη θέση. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Γουέστ Χαμ παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στην Κρίσταλ Πάλας μολονότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα. Ο Μπεντέκε έβαλε μπροστά στο σκορ την Πάλας στο 34ο λεπτό, με τον Χόλερ να ισοφαρίζει στο 55'.

 

 

 

Ο Μπεντέκε από ωραίος πήγε να αποβεί μοιραίος καθώς στο 70' αποβλήθηκε. Αυτό όμως δε στοίχισε στην ομάδα του, καθώς η Γουέστ Χαμ δε μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τον παίκτη παραπάνω με το σκορ να μένει στο 1-1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος το ματς της Φούλαμ με τη Μπράιτον ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ με τις δύο ομάδες να μένουν χαμηλά στη βαθμολογία με εννιά και ένδεκα βαθμούς αντίστοιχα. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΓΓΛΙΑ - Premier League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool F.C - Ποδόσφαιρο Tottenham Hotspur - Ποδόσφαιρο West Ham - Ποδόσφαιρο Crystal Palace - Ποδόσφαιρο Brighton - Ποδόσφαιρο Fulham - Ποδόσφαιρο Off Off alambos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Liverpool FC ΑΓΓΛΙΑ Με γκολ του Φιρμίνο στο 90' η Λίβερπουλ νίκησε 2-1 την Τότεναμ και πλέον απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής. Γουέστ Χαμ-Κρίσταλ Πάλας: 1-1 και Φούλαμ-Μπράιτον: 0-0.

Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 00:15 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα