Μουρίνιο «Δε μ’ ενδιαφέρει τί λέει ο Σκόουλς»


Η «λευκή» ισοπαλία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Βαλένθια, προκάλεσε νέο ενδιαφέρον για την τοποθέτηση που θ’ ακολουθούσε της αναμέτρησης από τον Ζοζέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος τεχνικός, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, προσθέτοντας πως είδε βελτίωση από την κακή εμφάνιση του περασμένου Σαββάτου και πως υπάρχουν συγκεκριμένα θέματα στην ομάδα του για τα οποία δε θέλει να μιλήσει δημόσια συγκεντρώνοντας νέα «πυρά» προς
το πρόσωπό του κι επανέλαβε πως η πορεία της περσινής σεζόν τον άφησε ικανοποιημένο δείχνοντας και τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας.

Παρόλα αυτά, όταν του μεταφέρθηκαν οι δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή που έγιναν από τον βετεράνο ποδοσφαιριστή των «διαβόλωνω», Πολ Σκόουλς πριν από την έναρξη του αγώνα, σύμφωνα με τον οποίο ο κ. Μουρίνιο ντροπιάζει την ομάδα και θα πρέπει να νιώθει τυχερός που ακόμη δεν έχει απολυθεί, απάντησε: «Δε μ’ ενδιαφέρει. Δε χρειάζεται να ξέρω τί λέει ο Πολ Σκόουλς. Η ελευθερία λόγου είναι για όλους, όπως και για τους οπαδούς μας που στο δεύτερο ημίχρονο φώναζαν ‘Επίθεση, επίθεση!’ Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει, ειδικά οι οπαδοί μας των οποίων την οπτική γωνία σέβομαι».
Keywords
Τυχαία Θέματα