Γαλανόπουλος «Ευχαριστημένοι από το πρόσωπο που δείξαμε»


Για τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας του, τα αισθήματα που διαδέχτηκαν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και για τη συνέχεια, μίλησε ο Κώστας Γαλανόπουλος. Αναλυτικά ...«Σίγουρα έτσι όπως πήγε ο αγώνας αισθανόμαστε αδικημένοι από το αποτέλεσμα. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι. Μπήκαμε ‘μουδιασμένα’ όντως, είναι γεγονός. Από εκεί και πέρα καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά και την κόκκινη κάρτα που έπαιξε σημαντικό ρόλο νομίζω μπήκαμε πολύ δυνατά. Φάνηκε, είχαμε ενέργεια, είχαμε νεύρο, βάλαμε ένα γκολ,
πετύχαμε και το δεύτερο, είχαμε τις ευκαιρίες να κάνουμε την ολική ανατροπή, από ένα λάθος δικό μας δεχτήκαμε και τρίτο γκολ, έτσι είναι αυτά».

Για το αν έτσι όπως εξελίχθηκε ο αγώνας με τη χαμένη ευκαιρία για την ολική ανατροπή και το ... νόμο του ποδοσφαίρου, αν προκαλεί κάποια συναισθήματα: «Εντάξει, δε σου γεννά κάποια συναισθήματα, απλά καταλαβαίνεις πως όταν παίζεις στο πιο μεγάλο επίπεδο ποδοσφαίρου, εκεί καταλαβαίνεις πως κάθε λάθος που θα κάνεις τιμωρείται. Αυτό είδαμε και τώρα, η Μπενφίκα δημιούργησε κάποιες ευκαιρίες από λάθη δικά μας και νομίζω το εκμεταλλεύτηκε στο 100%».

Για το αν μέτρησαν τις δυνάμεις τους σ’ αυτό το επίπεδο με μια πολύ καλή ομάδα κι επίσης ακολουθεί κι η Μπάγερν που είναι – επίσης - σε πολύ υψηλό επίπεδο: «Σίγουρα είμαστε ευχαριστημένοι από το πρόσωπο που δείξαμε. Καταλάβαμε κι εμείς οι ίδιοι, πιστέψαμε πως δεν είναι κάτι σπουδαίο, είναι ομάδες, είναι παίκτες στα μέτρα μας. Εννοείται πως είναι οι κορυφαίοι κι οι κορυφαίες ομάδες, όμως κι εμείς μπορούμε να τους κοντράρουμε όπως είδαμε και σήμερα (σ.σ. χτες)».

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Ναι, νομίζω πως κλείνει ένας κύκλος ενός δύσκολου προγράμματος. Δεν έχουμε πάρει κάποια αποτελέσματα ενώ έχουμε δείξει πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό σίγουρα μας ενοχλεί ψυχολογικά. Από εκεί και πέρα όμως δεν υπάρχει περιθώριο. Πρέπει να ξεχάσουμε κάθε ήττα, πρέπει να κλείσει το κεφάλαιο Champions League εδώ πέρα και να μπει στο μυαλό μας το παιχνίδι της Κυριακής».
Keywords
Τυχαία Θέματα