Μωραΐτης: “Να βγάλουμε το πλάνο και τη φιλοσοφία του κόουτς” (video)

Αναλυτικά:

“Είμαστε αισιόδοξοι. Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι είναι μια πολύ καλή ομάδα. Όπως έχω πει δεν έχουμε δουλέψει πολύ, αλλά το να παίζει για την Εθνική είναι κάτι το τιμητικό, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και πιστεύω είμαστε έτοιμοι.

Γενικά τα “παράθυρα” είναι tricky, είναι δύσκολα. Είδαμε πως έχασε η Ισπανία, είναι διαφορετικά ματς. Δε πιστεύω ότι μας επηρεάζει αυτό. Όσοι είμαστε εδώ είμαστε 100% έτοιμοι, έχουμε δουλέψει πολύ καλά, γνωριζόμαστε όλα τα παιδιά μεταξύ μας, έχουμε τρομερή χημεία.

Θέλουμε να βγάλουμε το πλάνο και τη φιλοσοφία του κόουτς Σπανούλη στο γήπεδο.

Δεν είναι έτοιμος να είσαι πάντα 100% έτοιμος, αλλά δε το σκέφτομαι έτσι. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ, είτε παίζω στον Παναθηναϊκό είτε στην Εθνική. Ο κόουτς Σπανούλης με ξέρει, είχαμε συνεργαστεί για ένα χρόνο. Ξέρει τι μπορώ να κάνω, ξέρω τη φιλοσοφία και το σκεπτικό του. Όποτε, όπως μας έχει πει κι ο ίδιος, εδώ είναι Εθνική Ομάδα. Δε πρέπει να παραπονούμαστε για το χρόνο, όποιος και να παίζει πρέπει όλοι να θέλουμε να κερδίσουμε και να είμαστε μια γροθιά. Είτε είμαι ο ενδέκατος παίκτης, είτε βασικός, είτε δωδέκατος είτε δε μπω καθόλου, είμαστε όλοι ενωμένοι και να δίνουμε το 100%”.

Keywords
Τυχαία Θέματα