Survivor spoiler 25/2: Η φημολογία για το ποιος κερδίζει την 1η ασυλία!

Survivor spoiler 25/2: Η 8η εβδομάδα στο Survivor ξεκινά με μαύρα μεσάνυχτα σε ότι έχει να κάνει τα Survivor spoiler. Πρώτη φορά τέτοιο κενό στην πληροφόρηση. Πολλά διαφορετικά πράγματα πλέον στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Η φημολογία είναι έντονη για το ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία. Να θυμίσουμε απλά πως το σκορ είναι στο 16-12 για τους Διάσημους. Επιπρόσθετα, οι δύο ομάδες έχουν θέματα και μάλιστα σοβαρά. Η Ασημίνα δεν

παίζει για τους κόκκινους. Ο Φάνης Μπολέτσης δεν είναι ακόμα έτοιμος για τους Μαχητές.

Αυτό κάνει την κατάσταση μία η άλλη, αν το δούμε σφαιρικά. Οι νέες προσθήκες δημιουργούν πρόβλημα στους Διάσημους όμως. Απαραίτητες είναι μεν, ωστόσο είναι παίκτες που δεν θα έχουν εξοικείωση με τους στίβους μάχης. Εκτός και βγουν Γκιουλέκας ή Ντάνιελ. Διότι, οι συγκεκριμένοι δύο μπήκαν γρήγορα στο κλίμα.

Αυτό δεν είναι εύκολο για τους νέους παίκτες. Σε αυτές τις ομάδες θα μπουν οι νέες προσθήκες. Με άλλα λόγια, τρεις νέους οι κόκκινοι, έναν οι μπλε.

Survivor spoiler 25/2: Φήμες για νίκη στην 1η ασυλία…

Η φημολογία κάνει λόγο για μπλε νίκη. Οι Μαχητές κερδίζουν την 1η ασυλία λένε δεξιά κι αριστερά. Δεν μπορέσαμε να επιβεβαιώσουμε το παραμικρό είναι η αλήθεια.

Φαντάζει πιθανό σενάριο πάντως να κερδίσουν οι μπλε. Διότι, οι νέοι παίκτες αποτελούν πρόβλημα στην αρχή. Δεν είναι καλό νέο επίσης το ότι έφυγαν Όλγα και Γκάνος. Αγωνιστικά και ψυχολογικά για τους κόκκινους. Θα φανεί στο Live…

Το μόνο που ξέρουμε σίγουρα είναι ποιος κερδίζει στο παιχνίδι με τον Ροναλντίνιο… Δείτε ΕΔΩ

ΒΓΗΚΕ Η ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ



Γεωργία Τσιαρλή για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα