Μοντέλο κατηγορεί την Tencent ότι εκμεταλλεύτηκε φωτογραφίες της

Χωρίς άδεια παρακαλώ.

To μοντέλο Mei Yan κατηγορεί την Tencent οτι χρησιμοποίησε την ομορφιά της για να προωθήσει το Ring of Elysium

Η Mei Yan λοιπόν, σύμφωνα με το pcgamer, κατηγορεί την εταιρεία ότι έκλεψε μία εικόνα που είχε τραβήξει αρκετά χρόνια πριν, την φωτοσόπαρε και τη χρησιμοποίησε για το χαρακτήρα Lynn.

Για να στηρίξει τα επιχειρήματα της πόσταρε και screenshots από trailer του παιχνιδιού, το οποίο δείχνει τη Lynn με διαφορετικά outfit. Στην παρακάτω φώτο η Lynn βρίσκεται στα αριστερά ενώ η δεξιά φωτογραφία αποτελεί φωτογράφηση της Yan όταν δούλευε με την Omocat.

"Δεν είχα ιδέα ότι κάτι τέτοιο είχε συμβεί.", δήλωσε στο Instagram. "Η αλήθεια είναι πως είναι κάτι κολακευτικό αλλά ταυτόχρονα γελοίο που έχει τραβήξει τόσο πολύ."

Σε συνέντευξη της δήλωσε ότι δεν ξέρει πως θέλει να τελειώσει το θέμα. "Σκοπός μου ήταν να επιστήσω την προσοχή κυρίως. Όλο και περισσότεροι αγοράζουν το Adventurer Pass και πληρώνουν για να έχουν πρόσβαση στο συγκεκριμένο skin. Αισθάνομαι λοιπόν ότι με κάποιον τρόπο έχουν εξαπατηθεί."

Οι developers πάντως απάντησαν ότι το θέμα διερευνάται. Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceThe King's Bird - Launch TrailerΜάθαμε πότε θα έρθουν οι εκπτώσεις στο Steam;Ήρθε μήπως ο καιρός για συνδικαλισμό στη βιομηχανία του gaming;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα