Ανεβαίνει επίπεδο το Viber – Η νέα δυνατότητα που το απογειώνει (vid)

Ένα τρόπο να εμπλουτίσει τη συνομιλία και να προσθέσει νέο ενδιαφέρον στους χρήστες του, βρήκε το Viber, καθώς οι χρήστες μπορούν πλέον να συμμετάσχουν και να εκφράζουν την άποψή τους για οποιοδήποτε θέμα τεθεί προς συζήτηση.

Το νέο εργαλείο για ζωντανές δημοσκοπήσεις, τα λεγόμενα polls, λανσάρει διεθνώς το Viber σε Group chats (ομαδικές συνομιλίες) και Communities (κοινότητες). Τα «Polls» επιτρέπουν σε όσους συμμετέχουν σε Group

chats ή σε ένα Community να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο τι σκέφτονται τα υπόλοιπα μέλη για ένα θέμα, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέχουν σε δεκάδες σχόλια και ερωταπαντήσεις στο ιστορικό της συνομιλίας.

Όσοι συμμετέχουν στη συζήτηση μπορούν να ψηφίσουν πατώντας το κουμπί σε σχήμα καρδιάς δίπλα σε κάθε μία από τις διαθέσιμες επιλογές. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται ζωντανά, καθώς ο αριθμός των ψήφων κάθε απάντησης αυξάνεται αυτόματα κάθε φορά που κάποιος χρήστη την επιλέγει.

Οι χρήστες σε μία ομαδική συνομιλία μπορούν να δουν τι ψήφισε το κάθε μέλος σε μία δημοσκόπηση μέσα στο group chat, σε αντίθεση με τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται σε Communities (κοινότητες) όπου σε αυτή την περίπτωση οι ψήφοι είναι μυστικές.

Τα Polls μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη λήψη αποφάσεων ακόμα και για καθημερινά, διασκεδαστικά θέματα, όπως η επιλογή δώρου για φίλους, μια βραδινή έξοδο και πολλά άλλα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:madata.gr

Τελικά γνωρίζουμε πόσο κρατά μια μέρα στον Κρόνο

The post Ανεβαίνει επίπεδο το Viber – Η νέα δυνατότητα που το απογειώνει (vid) appeared first on SportimeGreece.

Keywords
Τυχαία Θέματα