«Πάντα δίνει το 100% ο Μπέιλ στην Εθνική»

Ο προπονητής της Εθνικής Ουαλίας, Ράιαν Γκιγκς, είναι σίγουρος ότι ο Γκάρεθ Μπείλ θα ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Ρεάλ Μαδρίτης και θα είναι ο ηγέτης της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro 2020.
Η Ουαλία έχει κληρωθεί σε βατό όμιλο, μαζί με Κροατία, Σλοβακία, Ουγγαρία και Αζερμπαϊτζάν.

Το μέλλον του Μπέιλ στο Μπερναμπέου είναι αβέβαιο μετά
την επιστροφή του Ζιντάν στη Ρεάλ.«Περιμένω τον Γκάρεθ να εμφανιστεί έτοιμος και να κάνει ό, τι κάνει πάντα, να τα δώσει όλα για την Εθνική ομάδα. Όταν παίζει για την Ουαλία δίνει το 100% και σπάνια δεν παίζει καλά», τόνισε ο Γκιγκς..
Ο πρώην ακραίος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτ παραδέχεται ότι ήταν δύσκολο για τον Μπέιλ το διάστημα των τελευταίων εβδομάδων, δεδομένων των προβλημάτων τραυματισμού του 29χρονου, της αβεβαιότητας για το μέλλον του, αλλά και της κριτικής από τους συμπαίκτες του, Κουρτουά και Μαρσέλο.
«Ήταν το ίδιο όταν έπαιζα στην Γιουνάιτεντ και χάναμε» είπε.«Μεγάλοι παίκτες τα τελευταία χρόνια έχουν αντιμετωπίσει ίδιες καταστάσεις, ειδικά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπάρχουν εφημερίδες αφιερωμένες κάθε μέρα σε αυτόν τον σύλλογο».Ο Μπέιλ συμπεριλήφθηκε στην λίστα των 31 παικτών της Ουαλίας, για το φιλικό εναντίον του Τρινιντάντ και Τομπάγκο στις 20 Μαρτίου, το οποίο θα διεξαχθεί τέσσερις ημέρες πριν από τον εναρκτήριο αγώνα της προκριματικής φάσης του Euro 2020 εναντίον της Σλοβακίας στο Κάρντιφ.
Keywords
Τυχαία Θέματα