Μονακό – Μετροπολιτάνς 95-88: Ζορίστηκε αλλά το 2-0 το έκανε (hls)

Οι φιλοξενούμενοι αυτή την φορά μπήκαν πιο διαβασμένοι και για αρκετοί ώρα, πιο αποφασισμένοι. Στο πρώτο δεκάλεπτο, ο Γουενμπανιάμα κι η παρέα του έκανε ότι ήθελε και μετά το αρχικό 0-10 βρέθηκε να προηγείται ακόμα με 14 πόντους διαφορά 12-26, λίγο πριν τελειώσει το δεκάλεπτο.

Σταδιακά στην δεύτερη περίοδο η Μονακό άρχισε να αλλάζει την εικόνα της κι ενώ δεν έκανε κάποιο ξέσπασμα να επιστρέψει ακαριαία στο ματς, αργά αλλά σταθερά ψαλίδιζε την εις βάρος της διαφορά κι έφερνε ολοένα και περισσότερο τον τελικό στα μέτρα της.

Ακόμα κι όταν ο Τζέιμς χτύπησε ελαφρά, αναγκάστηκε

να βγει για λίγο εκτός κι επέστρεψε σαφώς μακριά από τον καλό του εαυτό, υπήρχαν άλλοι που τράβηξαν το κουπί στην επίθεση για την ομάδα του Σάσα Ομπράντοβιτς. Ο Τζόρνταν Λόιντ ήταν μακράν ο κορυφαίος για τους Μονεγάσκους, ενώ τον ακολούθησε σε απόδοση κι ο Στραζέλ κι ο Οκόμπο (αν και έχασε κάποια σουτ 4/9 συνολικά).

Ο Γουενμπανιάμα από την άλλη ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ, αλλά η επίδρασή του στο παιχνίδι ήταν περισσότερο εμφανής στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Κορυφαίοι από την ομάδα του Κολέ ήταν ο Μπράουν με 21 πόντους κι ο Τόμας με 19.

Keywords
Τυχαία Θέματα